aslhnkrts9 Minikkush9496 geçmiş olsun bana da yatış verdiler evde 22 haftalık olduk bizde sürekli uyuklamaktan yatmaktan siniri bozuluyor insanın
Minikkush9496 aslhnkrts9 evet canım ya sürekli yatmak zorunda olmak çok kötü birde ömürlük yatak hastaları var insan şimdi iyi anlıyor onları Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Şafi ismiyle Şifa versin tüm hastalara Aminn🙏🏻
Maryhoney 21+5 cinsiyetini öğrenemedim hala🥲 detaylı ultrason girdim dün çok şükür iyi gidiyor tek sorunum geçmeyen idrar yolları enfeksiyonu 😢
Leyla1993 Minikkush9496 22+3 olduk gün boyu iyiyim gece belden assagiya tutuyor.benimde bebek risskli aşağıda basida asagida karnimda aşağıda.ama dermanlar falan içiyoruz bakalaim nolucak
Edabeslen5 22+5deyiz bizde benim tek problemim ben ilaçlarımı içemiyorum 🤦♀️ İlk 4 ayımı neredeyse yatarak geçirdim bulantılar yüzünden hala da ara ara oluyor Demir folik asit bunları içtiğimde midem bulanıyor ve çıkarıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Minikkush9496 Edabeslen5 canım ilaç içemiyorsan bol vitaminli meyve sebze tüket bende bu hamileliğimde hiç sağlıklı beslenemedim kış meyvelerini hiç sevmem onun için hiç bir zaman kışta meyve tüketmem vitaminlerimide hep aksatıyorum🤦🏻♀️
Umut_aras Sumeyye_25 sezwryanmi olacak aramızda üç hafta var benimkide 23 Nisan gözüküyor ondan sordum
Leyla1993 Minikkush9496 17 haftadan dönmüş.bu kadar erken olması iyi değil dedi doktorum.erkende dogula bilir.acilis her an ola bilirmiş o yüzden dikkat etmek gerek
Sumeyye_25 Umut_aras bilmiyorum herhangi bişey söylemediler erken değil mi henüz 23 Nisan benim doğum günüm bebeğim de aynı günde dünyaya gelirse anlamı çok farklı olur benim için
Pembikka Minikkush9496 Allah saglikla vaktinde kavustursun hepimizi🤲 22+6 olduk bizde serklajliyim alt tarafimda cok baski agri hissediyorum bu aralar insallah hersey yolundadir bugun kontrolumuz var bakalım 😍
Aynur_41 Minikkush9496 22+1 bende geçmiş olsun gebe iken hastalık daha da zor rabbim size ve tüm hastalara şifa versin bi sıkıntım yok çok şükür ama artık doğurmak istiyorum bir daha hasta olmadan geçer bu süreç inş
Kiwitoveannesi Bnurd kansızlık için ne verdi canım benimde kansızlık çıktı ferro kan hapi vermiş içmeye başladım 1 haftadır çok düşük değil aslında ama
Kiwitoveannesi Minikkush9496 bende geçen hafta grip oldum ama öldüm öldüm dirildim sanki birde oğlum var onunla zor ilgilendim bal limon karabiber sıcak su bunları karıştırıp içtim öyle kendime geldim bende 22 haftaliğim 565 gram 28 cm boyu olmuş ilerde gidiyormuş haftasına göre coknhareketli beni bu gece uyutmadı
nuraysrhn Bnurd bnada ondan wermisti onu yutmakta sıkıntı feri fer yazdrdim aile hekimimize kaşık gibi sıwı gunlük bir tane iciorum