Guzelanne3435 Minikkush9496 bizde 21+2 olduk yarn detayli ultrasyonumuz var 🙏 kalca agrisi dışında bi skinti yok suanlik şükür
rukiyee23 Bizde 25+3 olduk nisanı beklerse bende nisan annesi olucam inşallah bizde de agrılar sancılar oluyor Rabbim tez zamanda saglıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah🌸
OYKUmom Minikkush9496 geçmiş olsun iyileşirsiniz inşallah bir an önce hastalık hiç çekilmiyor hamilelikte .. bende 22 haftalığım 2 .gebeliğim sürekli kasık ağrıları kasılmalar toplanmalar hissediyorum canım yanıyor bazen çok .
Minikkush9496 OYKUmom o kasılmalar bendede oluyor canım karnım taş gibi oluyor hatta çok korkuyorum hayırlısıyla sağ salim kavuşsaydık bende ilk hamileliğimde çok zordu ama bu kadar sabrsızlanmamıştım zaman geçiyordu ondada 7-ci aydan erken doğum riskim vardı ama şimdi çok sabrsızlanıyorum zaman geçmek bilmiyor dayanamıyorum artık ağrılara
Halimeo Minikkush9496 çok geçmiş olsun bizde mide yanma gaz sıkışması kabızlık bi de uzandigimda eğildiği.de sanki belime kemik saplanıyor 21 hafta olduk
Tnbarz Minikkush9496 ne kadar da beni anlattınız bende 20+4 erken doğum riskim var yatıyorum zaman geçmiyor gerçekten
aslhnkrts9 Minikkush9496 geçmiş olsun bana da yatış verdiler evde 22 haftalık olduk bizde sürekli uyuklamaktan yatmaktan siniri bozuluyor insanın
Minikkush9496 aslhnkrts9 evet canım ya sürekli yatmak zorunda olmak çok kötü birde ömürlük yatak hastaları var insan şimdi iyi anlıyor onları Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Şafi ismiyle Şifa versin tüm hastalara Aminn🙏🏻
Maryhoney 21+5 cinsiyetini öğrenemedim hala🥲 detaylı ultrason girdim dün çok şükür iyi gidiyor tek sorunum geçmeyen idrar yolları enfeksiyonu 😢
Leyla1993 Minikkush9496 22+3 olduk gün boyu iyiyim gece belden assagiya tutuyor.benimde bebek risskli aşağıda basida asagida karnimda aşağıda.ama dermanlar falan içiyoruz bakalaim nolucak
Edabeslen5 22+5deyiz bizde benim tek problemim ben ilaçlarımı içemiyorum 🤦♀️ İlk 4 ayımı neredeyse yatarak geçirdim bulantılar yüzünden hala da ara ara oluyor Demir folik asit bunları içtiğimde midem bulanıyor ve çıkarıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Minikkush9496 Edabeslen5 canım ilaç içemiyorsan bol vitaminli meyve sebze tüket bende bu hamileliğimde hiç sağlıklı beslenemedim kış meyvelerini hiç sevmem onun için hiç bir zaman kışta meyve tüketmem vitaminlerimide hep aksatıyorum🤦🏻♀️
Umut_aras Sumeyye_25 sezwryanmi olacak aramızda üç hafta var benimkide 23 Nisan gözüküyor ondan sordum
Leyla1993 Minikkush9496 17 haftadan dönmüş.bu kadar erken olması iyi değil dedi doktorum.erkende dogula bilir.acilis her an ola bilirmiş o yüzden dikkat etmek gerek