Rbytkn Ankara-58 çok mu hareket ettiniz yoruldunuz, veya çok ayakta durdunuz , veya üzüldünuz strese girdiniz ? Bir dakika gibi bir sürede gelip gidiyormu yoksa devamlı mı
Ankara-58 Rbytkn gelip giden değil cnm karnım kendi sert elimi dokundurdugum zaman sürekli ayaktayim cnm küçük çocuğum var
yagizemirsmom Ankara-58 benimde bir iki gün boyunca öyleydi bel ağrım da buna eşlik ediyordu bugün muayenem vardı nstde sancim çıktı 2 cm de açıklık varmış tabi doktor gönderdi eve sen yine de kendini kontrol et ona göre ağrın falan olursa da acile bi gozuk istersen
Elif3333 Ankara-58 bende aynı durumdayım 35+6. Belde kasikta bisey yok karnım semsert geceden beri yumuşama yok kontrolüm yarın nst de var bakalım ne diyecek doktor
Aysegulmer Elif3333 benimde aynı bugun 35+5 size doğum mu dedi doktor ayy bide bebeğiniz kaç kilo bende korkuyorum erken diye
Elif3333 Ankara-58 evet canım agri için normal dedi. Çocuk agirlastigindan oluyormuş. Haftaya cuma yada cumartesi alacak doktor bebişi
Nur2519 Benim de 35+6 bugün, doğum için 10 Ocak günümüz, aynı karın şikayetleri bende de var son birkaç gündür özellikle.
Aysegulmer Nur2519 doktorum bana 22 ocak sezeryan olursa 10 gün erken olur dedi ama kesin bir tarih henüz belli değil size ne güzel zaman vermiş 😂