hunilimom Seher_coban hemen kanama bitip ilişki yasadiysaniz korunmadan olabilir burda okudum 40 çıkınca süt korur diye düşünüp hamile kalanları
Seher_coban Hopefulmom eşim olumlu bakmıyor ya geri çekilme ile korunuyoruz şuan spiral ya da hap bende istiyordum
Sidelya_ Hopefulmom spirali doğumdan ne zaman sonra taktirdiniz sezeryan olacağım sonrasında nasıl korunayim bilmiyorum açıkçası ailemdeki hiçbir kadına da spiral olmamış kanama vs çok yapmış o yüzden de kararsızım bende de aynısı olur mu diye
Seher_coban hunilimom tam kırkımda bitti kanamam sonra aradan3-4 gün geçti adet oldum 6 gün sürdü.erken adet olmak sakıncalı mı?
hunilimom Seher_coban hee ayy pardon duzensizlik oluyor ilk bir yıl benim de oldu öyle Mart’ta adet oldum Nisan da olmadım Mayıs sonu oldum
Yorgunanneee21 Seher_coban Doktor doğumdan hemen sonra doğum kontrol hapı vermişti 4 Ay onu kullandım. Sonra spiral taktırdım
_Mother_ Seher_coban ilk 1 yıl hiç adet olmadım canım korunuyormusunuz korunma yönteminiz ne eminsen sorun yoktur diye düşünüyorum