Cocuksevgisi2023 Arkadaşlar yardımmm..Bebeğimin ismi konulmuş değiştirmeyi düşünüyorum ama daha önce yapan varmı değiştiren
Rbytkn Cocuksevgisi2023 anlamadım nasıl konulmuş derken ? Sizden habersiz nasıl konuluyor, nasıl kulagina okunuyor ve nasıl kimliğe yazdiriliyo ?
Meral_56 Cocuksevgisi2023 ablam degistirdi yeğenimin adini anne babanın imzası gerekiyor sonra para yatırılıp mahkemeye çıkılıyor hakim degistirme gerekçesini soruyor yeni kimliği geliyor kolay yani
Cocuksevgisi2023 Meral_56 hımmm anladım ablanız ne zaman değiştirdi acaba ve gerekçe olarak ne gösterdiler yani neden değiştirdiler
Meral_56 Cocuksevgisi2023 degistireli 1 yıl oldu zaten yegenim 2 aylikti. Gerekçe olarak dogum sonrasi ani karar verildiği annenin psk olarak iyi olmadığı icin dogru karar veremediği gibi şeyler yazılmıştı kabul edildi
2023kizannesi biz kendi aramizda degistirdik.. kimlikte baska yaziyor biz baska diyoruz. ama sorarsaniz cok tuhaf geliyor baska isimle seslenmek.. kagit isleriyle uğraşacak piskolojide olmadığım için öyle kaldı ama en yakın zamanda değiştirmek için başvuracağım..
Cocuksevgisi2023 2023kizannesi bence de resmiyete dökmelisiniz başvurup değiştirin bence sizde çocuk kaç yaşına geldi
Minikmucizelere 2023kizannesi bu sonra okul zamaninda falan zor olmicak mi atiyom cocuk adini ali bilcek ama sonra herkes ahmet dicek kimlikteki gibi seslenilcek okulda iste falan çünkü Umarim bi an once hal olur sonunu okumamamisimda pardon🙂
Busra221 2023kizannesi siz kızınınız adını sena mı koymuştunuz sizi hatırladım fakat kimlikte ismi sena ise ne kadar güzel. Siz ona ne diye hitap ediyosunuz
ElifKarata Cocuksevgisi2023 kız 9 ay boyunca düşünüp nasıl anı karar verdiniz.🤣🥰🥰 kolay bisey allahtan değiştirmek
2023kizannesi Cocuksevgisi2023 şuan 8 aylık. ama ben Neva ismini çok istiyordum daha cinsiyeti bile belli değildi kız olursa Neva olcak demiştim sonra doğdu 1 aylıktı isimden soğdum birden😔 o yüzden çok zor oldu başka isim aramak.. Sena seçme sebebimizde alışmamız kolay olsun diye oldu.. ama yine de 7 ay sürdü alışmam..
Aysunays Cocuksevgisi2023 ice sinmeyince cok zor oluyor alismak yaşadığım için biliyorum içinize sinmiyorsa kesinlikle değiştirin. Benim 2 arkadaşım isim degistirdi yetişkin olmalarına rağmen hemen degisti isimleri bebek daha kolay degisir
Cocuksevgisi2023 Aysunays aynen öyle içe sinmeyince alışmak da zor oluyor sizde yaşamışsınız değiştirdiniz mi yoksa öyle mi kaldı