Yalnizanne Glfm65 inanırmısın tam üç gündür çekiyorum geçmiyo başımı sarıyorum sıcak kompres yapıyorm üşüdümü ondnmı tuttu acaba diye yok banamısn demiyo hapta içtim parol vermidon ama yok geçmiyo 😕
Sekerrr Glfm65 bi parol içiyorum bide büyük bardak Türk kahvesi biraz uyuyorum kendime geliyorum eğer geçmezse hastaneye gidiyorum serum takıyorlar.. bekledikçe daha beter oluyorum
Hiratuba Glfm65 nane yağı ya da mentol sürüyorum . Buz koyuyorum karnıma ve kafama .eşimde sürekli masaj yapıyor . Allah hepimizin yardımcısı olsun
Glfm65 Yalnizanne benimde öyle baş ağrısız günüm yok belki bi çare bulabilirim diye buraya da yazayım dedim
Sekerrr Glfm65 bide magnezyumu hergün içmek lazım bana nöroloji doktoru söyledi magnezyum eksikliği de migren atağı yaparm ış
Bbbbbbssss Sekerrr merhaba çok geçmiş olsun. Kaç kere parol serum taktırdınız hamilelik boyunca ve bu güne kadar kaç tane parol içtiniz? Ben de aynı durumdayım sık oluyor. Endişe ediyorum çok mu içiyorum diye
YldrmNUR Glfm65 tablet olanı bir de magnezyumun türleri var. Magnezyum malat. Dktorunuza söylerseniz bilir zaten. Hem hamilelikteki ağrılar içinde iyi geliyor
Sekerrr Bbbbbbssss bir yada 2 defa serum takdırdım ama genelde parol içip bide türk kahvesi içip uyuyorum karanlık bi yerde yada gözlerimi yazma ile baglayıp uyuyorum
Bbbbbbssss Sekerrr teşekkürler sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Doktorunuz bir şey diyor mu parol konusuna. Haftada bir alıyorum ben. Çok içiyorum gibi geliyor