Neslihankrhmt Bugün itibariyle ovulasyon testine başladım kızlar adetimin 8. Günü bakalım bu ay femara ve inositol da kullandım başlayan varmı 😍hangi marka ve takviyeler kullaniyorsunuz
Smys Neslihankrhmt bende adetten hemen sonra basladım adetin 16.günü yani dün pozitif gördüm bugün silik çatlama oldu sanırım dün ve ondan önceki günü değerlendirdik simdi beklemedeyim🤲🏻🤲🏻
YesimAykut Neslihankrhmt ben de polysitol kullanıyorum, klomen kullandım 10mm olmuş yumurtam cumartesi tekrar gideceğim inşallah aşılama olacağım haftaya ama ovülasyon testi yapıyorum bu günlerde🤗 ovülasyon görür müyüm bilmiyorum hayırlısı
Yakamoz20 Neslihankrhmt benimde 8.gunu 2 gün oldu başlayalı gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay artık nasip
Neslihankrhmt Smys at da bakayım canım daha önce 1 kez ovulasyon testi ile hamile kaldım ama kaybettim 🥺 tekrar olur inşallah
Neslihankrhmt Smys pik olmuş büyük ihtimalle hergun aynı saatte yapılması iyi olur bir kağıda da alt alta bantla ben öyle yapıyorum şimdi
Smys Neslihankrhmt koyulasmaya başladığından beri değerlendirdik bugun çatlama günü değerlendiremicez esim mesaide biraz stres oldum o yüzden umarım tutar 🙏🏻 bide ilk denenemiz daha tam bilmiyorum ne zaman değerlendirilmesi gerektiğini
Neslihankrhmt YesimAykut pcos varmı Dr mi önerdi polysitol u birde hamile kalınca sadece normal folik asit mi kullan dedi
YesimAykut Neslihankrhmt sağ over polikistik görünümde sadece, solda 10 mm yumurta vardı pazartesi günü 😌 ben elenatal kullanmıştım ilk gebeliğimde 🙂