Sariozkya Arkadaşlar ateş mide bulantısı eklem ağrısı çok kötüyüm. Ilık duş parol hiçbir şey işe yaramadı ne yapabilirim.
dolunay__ Sariozkya ben öyleyim nefesim daralıyor bornum tıkalı cok Kütü önceden daha çok kötüydüm terliyordum sonra titriyordum banyo yaptıktan sonra kendime gelme sıcak suyla yaptım Burnum tıkalı ve nefes alamıyorum
Kelebek1_ Sariozkya bal zencefil limon karşımı içiyorum sabahları bol meyve soğan sarımsak sirkeli çorbalar
Dnmzzeda Sariozkya Kuşburnu ve ıhlamur demliyorum , pastil alıyordum thatenatur , serum ile burnumu temizledim tuzlu su ile gargara yaptım öyle. Öyle iyileştim
askileannesi3 dolunay__ bende aynı dediğiniz gibiyim burda üstüne sinüzit ağrısı geçti🤧🤢 acile gidin hava versin biraz açılır burnunuz.
Buseerdem1 Sariozkya acile gidip serum isteyebilirsiniz bende ayni durumdayım serum biraz kendime getirdi ateşim bifaha yukselmedi halsizlik devam ediyor sadece
Ecelina2020 Sariozkya bende aynı uyuyamdn hastaneye gittim serum takti bogazlarin çok kötü dedi agumentin yazdı 10 haftalgm
OguzMoms Sariozkya Ben 10 gündür perişanim artık dayanamayıp dün acile gittim kanımda enfeksiyon varmış antibiyotiğe baslandi 😭