Birdemetyasemin K-1997 haklısın o zaman canım inşallah bebeğin sağlıklı olarak seninle olsun güzel şeyler zaman alır ben daha ilk defa şüphelerle yaşıyorum sabırsızlanıyorum bir kaç sonra muhtemelen senin gibi olurum 😂
K-1997 Birdemetyasemin ay Allah göstermedin inşallah 🙏 hamile kaldığında kucağına alırsın canım çok kötü çünkü düşük yapmak
Birdemetyasemin K-1997 yine de öyle düşünme sağlıksız olduğu için düşük oluyo. Sağlıklı bebekler nasip olsun hepimize kuzum ☺️
Merve2119 Sedoliko yaaa çokl çok sevindim canım rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲🥹🥹🥹
Sedoliko Merve2119 amin canım Allah razı olsun. Allah en kısa zamanda senden de güzel haberler almayı nasip etsin , sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼🥰
Merve2119 Sedoliko misafirim vardı işten geldim onunla uğraştım telefonu hiç almadım şimdi aldım direk aklıma geldin ki ne güzel haberler almışsın Kzuum 🤲🤲
Sedoliko K-1997 olsun canım geç olsun güç olmasın 🙏🏼 hayırlı haberler alacağız zaten Allahın izniyle 🙏🏼🥰
Sedoliko Birdemetyasemin Allah razı olsun canım, amin amin 🙏🏼🥰 ümit her zaman var tabiki. Erken yapmışsın. İnsallah Allahın izniyle seninde güzel haberlerini alırız 🥰
Sedoliko Anneoluyorumm00 Allah razı olsun canım amin 🙏🏼🥰 Allah hepimizin yavrusunu bize bağışlasın , sağ Salim sağlıkla kucağımıza alalım ❤️
Merve2119 Sedoliko sedoşum bişey soracağım ben bu bat sat anlamadım da Kzuum geçen ay ayın kaçında regli oldun adetine kaç gün vardı kuzum
Sedoliko Merve2119 bat beklenen adet tarihi , sat son adet tarihi. Benim son adet tarihim 24 Kasım. 30 günde bir oluyorum. 24 aralıkta bekliyordum ama çok şükür 4 gün önceden aldım güzel haber 🙏🏼🥰
Merve2119 Sedoliko inşallah kuzum benim ilk adet tarihim 29.11 bakalm ne zaman test yapacağım benımde 30 de bir oluyor inşallah olur bu ay dua et kuzum sende