Zynp12 Sedoliko var gibi silik bı çizgi yenidir bence o yüzden bı kaç gün daha bekleyip bı daha yaparsanız netleşir
Pelsa Zynp12 yapmıyorlar diye biliyordum acilde o yüzden emin olamadım bide yeniyse düşük çıkar mı değer diye düşündüm
Sedoliko Zynp12 lavaboya gidiyorum sürekli sanki bir şey geldi gibi hissediyorum ama şükür bir şey yok. Hayırlısıyla atlatsaydık bu süreci 🙏🏼😇
Zynp12 Pelsa yapıyorlar acillerde bthcg baktirmak istiyorum de Dr test yaptım de sonucuna göre hareket etmek istiyorum dersen yaparlar arkadaşımda acilde öğrendi
Pelsa Zynp12 beta değerlerine bakıyorum hep 3 haftalıktan itibaren göstermiş daha küçük olabilir mi silik olduğu için öyle düşünüyorum
Zynp12 Pelsa gecikme yaşadınız mı kişiye göre değişir artış yeniysede belli olur kanda en azından yeniyse takip edersiniz artışını.
Mertsmother Pelsa muhtemelen 3-5 hafta aralığında hamilesin kan verirsen beta değerinde çıkar hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺
Sedoliko Pelsa geç döllenme olabilir canım , sen yine müsait zamanda gidip kan ver. Ya da yarın sabah bir test daha yap öyle git ver