Tubatgn şimdi şöyle bir konu var hanımefendi, islam dininde hata yapanı, yanlış yapanı uyarmak zorunludur. Çünkü “Müslüman müslümanın velisidir” yani günah Allahla onun arasında diye geçemezsin. Bu mecburi birşey her müslüman için. Ha müslüman değilsindir o zaman bu postta yorum yazmak zaten yersiz. Şöyle de bir konu var tabiki kimse kimseyi sen günahkarsın diye sorgulayıp yargılayamaz dediğim gibi sadece bilgisi dahilinde kibarca uyarır ki karşısındaki soğumasın dinden bu yüzden “zorlaştırmayınız kolaylaştırınız” denmiş. Şu da var ki 4 4lük yaşamıyorsun dedikodu yapıyorsun çam ağacına takılıyorsun gibi birşey de yok biliyorsunuz ülkemizdeki müslümanların birçoğu namaz kılmaz, birçok müslüman kadın tesettüre girmez bu farzları yerine getirmiyorlar diye oruçtan uzak durmuyorlar ama. Yine açık olan birçok kişi namaz kılıyor. Yani 4 4lük yaşamak keşke nasip olsa hata insanlar için ama sırf öyle değil diye de her günaha bulaşmayız ☺️
Yorum yazdığım herkese söylediğim gibi baskıcı ve yargılayıcı bir dille tebliğe karşıyım, bunca yıllık düşünce benim yorumumla yıkılmaz da ben sadece bilgimi paylaşıyorum 🙃