cutecik alaismom kesinlikle elektrkli manuel almştm kullanmadm bıraktm hemen elektrkli lansinoh aldım elektirkliyle manuel arasında çok fark oluyo zaten boşaltma performansı bile çok az manuelin bir süre sonra yoruluyosun
Smyye0303 alaismom manuelle yapamazsın hele göğsün yara olup acirsa elektirkli en mantıklı olani 4 sene önce ilk doğum yaptığımda kullandım şimdi tekrar yenisini aldım hem sütünüde getirir sağım yapmakla sütun gelince fazla sütü çeker buzluğa atarsjn
alaismom cutecik MomsE Smyye0303 Adensmom8 Marka öneriniz var mı kiwinin ki kullanışlı olur mu sizce elektrikli göğüs pompası fiyatı baya uygun geldi bana
cutecik alaismom ben lansinoh aldım cnm birgün bile kullanırken pişman olmadım benden snra kaç ev gezdi kullananlar oldu onlarda da hiç bişey olmadı tekrar geri aldm son verdiğim kişiden şimdi nasipse ikinciye kullanıcm
Smyye0303 alaismom yok kız daha dogurmadim ama çalışıyor baktım gücü iyi gibi yengeme almıştık aynısından iki yıl önce oda kullandi 😊😅
1kucukbaby alaismom elektrikli tavsiye ederim hem eliniz hem de göğsünüz yorulmamış olur süt veriminiz artar canınız acımaz bebeğimin ememediği 2 ay sağarak verdim
Kediannesi1 alaismom manuel çok yoruyor en güzeli elektrikli hatta eller serbest olanından alın vaktiniz varsa yurt dışından ama yine de bir manüeliniz bulunsun