Mucizem24 Kızlar tam 30 haftalığım 2- 3 haftaya kadar ev taşıycağım maalesef. Ben ne ara hazırlık yapıcam ne ara yerleşicem şubat sonu doğum olacak Allah nasip ederse kafayı yiceeem 🙄
Minikmucizelere Mucizem24 32 de hazirladim ama sizin tasinma durumu varsa bence simdiden hazirla tasinirken o hazir olmus olur öyle goturursunuz hem🙂
Mucizem24 KuzeyinAnnesi10 Bi yandan çalışıyorum doğum iznine de geç çıkmak istiyorum ama sanırım gücüm yetmeyecek zamanında gelsin oğluşum inşallah teşekkürler 🙏🏻💙
Mucizem24 Minikmucizelere evi bir gör çingene çadırı gibi b,k götürüyor 😁 bebeğimin eşyaları da taşınacağım eve gitti kiradan kendi evime geçiyorum şükür 🙏🏻 ama bu zamana sıkıştığı için eşimi boğazlamak ıstiyorum 😁🙄
Minikmucizelere Mucizem24 yaa biraz zor olcak senin o zaman olsun yikaniksa o da hal olur bi gunde ztn de bi ara tasincagin eve gittiginde hazirlayiveririsin hemencik ztn neler katcani ayarlamissindir
yarensimom09 yarencaliskan ne olur ne olmaz en azından yıkanmış olmaları lazım hiç belli olmaz bu işler birden sanciniz flaan gelir kimse ilgilenmez o an 🥲
Mucizem24 yarencaliskan ah işte beklediğim yorum😁 32. Haftaya asla yetiştirmem çünkü 🙈😅 keşke yetişse çünkü bende erken doğan prematüre bir bebekmişim ablam kızını 35 te doğurdu Bi anda sancisi geldi bence benim durumumda değilseniz hazırlayın derim 🙏🏻🌸
Mucizem24 yarensimom09 bunu ablam da yaşadık🙈 ablam sancıdan ağlarken annem bebeğin kıyafetlerini ütüyle kurutmaya çalışıyordu😅
yarencaliskan yarensimom09 2 yaşında bir minik daha var onunla uğraşırken çok zor oluyor hep erteliyorum hamilelik ayrı zor geçiyor bu hafta hazırlasam iyi olucak 😣
yarencaliskan Mucizem24 oğlumda erken doğurmadım ama ne olur ne olmaz tabiki 😣 oğlumla uğraşırken ev işi derken zaman kalmıyor hazırlamaya
Btl-Als Mucizem24 Bebek bezi hariç herşeyimi ayarladım 32 de falan şmdi 36+2 yim benim 3 nci çocuk normal doğruyorum oyüzden hazır olsun dedim🥰
Mucizem24 Btl-Als Ben de garantici ve aceleciyimdir şu an elimden bir şey gelmiyor en iyisini yapmışsınız😇
Btl-Als Mucizem24 Aynen canım valla bide kızımın okulu 1yaşında bidaha var anca kendimi kaldıramıyorum hazır dursun dedim 😄
MomsE Mucizem24 ay ben dayanamadım bugün yıkamaya başladım eşyalarını 29. Hafta bitmek üzere yavaş yavaş yapacağım çünkü yorulmaya başladım bile 30 dan sonra nasıl olur bilemedim 😅
umaydurununannesi Mucizem24 ben bebegınkını hazırladım da baktım cok yoruldum kendımınkı kaldı 30+4 um bıgun kendımınkınıde hazırlarım