gokceekus17 Merhabalar. Gebelikte Online diyetisyenle ilerleyip memnun kalan var mı ? . Kilolu hamile aldım zaten 3 ay bitmek üzere mide bulantılarından ne kilo aldım ne verdim aynı kilodayım. Mide bulantılarım biraz azalmışken diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenerek devam etmek istiyorum. Memnun kalan tavsiye eden olursa çok sevinirim 🌸
zeynozey gokceekus17 instadan bakabilirsin diyetisyen İrem sultanoğlu. Emziren anne grubundayım memnunum ben kilo veriyoruz güzel. Gebeler içinde grupları var ❤️
Enu1004 gokceekus17 Merve erkan instagramdan bakabilirsiniz. Ben baştan beri kendisiyle ilerliyorum çok güzel geçti hamileliğim🥰
Zumrut___ gokceekus17 dytumranural kullanıcı adı bu canım. Hamile danışanlarıda var. Ben doğumdan sonra çok kilo verdim ümran hanımla
Mervisanne Merhaba, ben gebelikten 6 ay önce başlamıştım halen devam ediyorum yaşam şeklim değişti resmen dogada1diyetisyen ile devam ediyorum instagramdan bakarsanız görebilirsiniz hayatıma dokundu diyebilirim 🙂
akkrn Arkadaşım Nisa Akın Kıratlı (dytnisa) ile sağlıklı bi gebelik geçirmişti çocuğun beslenmesi gelişimi filan başarılıydı bi bakabilirsin 🌸