Elifdddd Bu aralar kasılmam fazla oluyor yani iş yapıyorum oturuyorum cocuk hem hareket ediyor hemde saniyelik bi yerde toplanıyor içim bi tuhaf oluyor rendavuma 2 hafta var normal mi bu durum yasayan varmı
11-02- Elifdddd normal cnm merak etme bebek büyüdükçe alanı daralıyor o yüzden toplanıyor cnm 34 haftalığım sürekli sert karnım artık büyüyor normal yani
Cerenbelis1 Elifdddd benimde bebeğim toplanıyo gün içerisinde 4-5 kez doktorum normal dedi yalancı sancı oluyormuş o
dolunay__ Elifdddd normal mi bilmiyorum benimde randevuma bir havta var 33havtalik oldum bildigin taş gibi oluyor
Elifdddd 11-02- canım sertliği geçtim ama senindemi öyle oluyor bilmiyorum böyle bi taraf cıkıntı oluyor içim bi tuhaf oluyor asagım sıkısıyor sanki buda kasılma herlde sonra düzeliyor böyle dimi
Elifdddd Cerenbelis1 daha soramadım ya korktum bende ard arda iki kere oldu bacaklarım ağrıdı suan iyiyim ama temizlik yaptım
Cerenbelis1 Elifdddd ben doktora sormadım doktor bana sordu aslında 😅😅böyle oluyo mu diye bende evet dedim normal dedi bi tarafa toplanıyo karnımın dışardan çok komik görünüyo
Elifdddd Cerenbelis1 normal o zaman dimi ya bende böyle sıkılasınca cok tuhaf hissettim olunca bi kaç kez üst üstee suan iyiyim o zaman yakancı sancılar bunlar😆
Elifdddd dolunay__ senın 33 hafta nstyr sokarlar benım 30+3 ama normal diyorlsr burdaki arkadaşlar inş sağlıkla alırız
umrumdadegil Elifdddd ağrıların var mı belinde sırtında kasıkta vajinada veya adet olacakmış ağrısı bir de toplanıyor dediğin sertleşme mi oluyor
Elifdddd umrumdadegil belde falan ağrı yok bebek biryerde toplasıyor değişik bi his oluyor sonra düzeliyor sertleşiyor böyle
umrumdadegil Elifdddd bilemedim o zaman bende toplanma ve ağrılar vardı sancılar çıktı ama ağrı olmadan da sancı çıkabilirmiş tabi erken gidebiliyorsan git istersen doktora
Dygu1122 Elifdddd benimde 2 gündür böyle neredeyse 5 dakikada bir sertleşiyor karnım bir yere toplanıyor nefesim kesiliyor gibi oluyor 37+5 haftalığım cuma günü kontrolüm vardı riske atmak istemedim perşembe gideceğim bakalım ne dicek
Elifdddd umrumdadegil panik yapmakta istemiyorum işte 28 de bağlanmıstım bsey yok demişti bunda beklıcem artık allah korusun airım falan cok olursa giderim çünkü yıpratıyor diğer türlü cok evham yapıyorum