CigdemSimLev gokceekus17 Allahin izniyle problem olmadan kavusacagiz onemli olan biraz da pozitif dusunebilmek korkulari atmaliyiz zihnimizden aynen oyle doktorun o guveni verip rahatlatmasi cok cok onemli derya hanimda medipol bahcelievlerdeydi
gokceekus17 CigdemSimLev inşallah her şey çok güzel olacak dualarımdasınız bundan sonra 😊🤲🏻🌸 Bahçelievler şubesini bilmiyorum. Esenlere ve Sefaköy gitmiştim ben doktorum oralarda çalıştığı için 😊
Sabrusebat gokceekus17 ikili test sonrası gitmiştik Erol beye, biz de memnun kaldık güvenilir bir hekime benziyor. Detaylı için de gidecektim hatta sonra takipli olduğumuz hastanede yaptırdık.
gokceekus17 Sabrusebat memnun kalmanıza çok sevindim. Bende kendisinden çok memnunum. Kanamalı dönemlerim oldu her gün yazdı ilgilendi ne zaman yazsam hemen dönüş yaptı. Hem çok bilgili hem de çok insalcıl bir doktor. Bu süreçte çok doktor gezdim ama ilk defa bu kadar içime sinen güvendiğim biri oldu.
Kardy Ben de Gaziosmanpaşa Pazariçi Mahallesi’nde oturuyorum buraya gelin geldim kaynanam vs var burada yakın ama arkadaş da edinmek istiyorum arkadaşım yok burda çıkıp çıkıp gidip geleceğimiz. 😭 18 haftalık gebişim ben de 🐣
gokceekus17 Anne18 Anne18 kişisel hesabım suan dondurulmuş durumda 😊 ama el emeklerimi paylaştığım bir sayfam var isterseniz oradan takipleşebiliriz. @etaminciogretmeen ismim bu şekilde ekleyip mesaj atabilirseniz sevinirim.
CigdemSimLev gokceekus17 cok cok tesekkur ederim humeyracm Allah razi olsun 🙏peki doktor dusukle ilgili bir ilac falan vermis miydi 6 haftalarda bana sadece vitamin verdi suan
Gamzeaydin13 anonimgelin ümraniyenin neresinden bekarken bende ümraniye tarafinda oturuyordum bikirsin belki millet bahcesi var orda
gokceekus17 CigdemSimLev cümlemizden inşallah canım 🌸 keseyi gördüğümüz günden beri önlem amaçlı Progestan kullanıyorum sabah akşam olmak üzere günde 2 tane fitil olarak. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kan pıhtılaşması sorunum olduğu için.
gokceekus17 CigdemSimLev en uğrak mekanımdı hamile kalana kadar 😊 bende oraya çok yakınım 😊🌸 komşu çıktık ne güzel 😊
CigdemSimLev gokceekus17 benimde benimde doktor iki hafta evde dinlen devmli dedi bende hic aliskin degilim nasil gececek bilmiyorum ins biraz toparlayinca ormanda yururuz komsum 🙏daha ileri zamanlarda bebeklerimizle parkta 🙏🧿☺️
Anneyim5818 Humeyranin aaa 😊 çagrı marketin sokağındayım ben siz nerdesiniz. Ve hangi hastaneye gidiyorsunuz onu da sorayım 😊
CigdemSimLev gokceekus17 bana vermedi daha once diger doktor vermisti sorayim bende bana suan d vitamin verdi bide folik asit
Rabiul Humeyranin Kağıthane’de oturuyorum bende 🙈 1 hafta öndeydik şuan nasıl durum bilmiyorum 2 ocakta randevum var inşallah cinsiyeti öğrenirim 🥹🥹
Cucu_01 Busragul52 ben özel cihan tıp merkezinde doktorum cüneyt uzun ama doğumu böşge hastanedinde yapavak inşallah sen
GizemCann Busragul52 evlenmeden önce kartalda oturuyordum bende umut hastanesine gidiyorum 12+4 haftalığım cinsiyetini ikili taramada öğrendim erkek dedi doktor bakalım memnunum hastaneden
Rabiul Busra_27_34_ yaa neresindeee ben Gaziosmanpaşa ya gidiyorum doktorumun kendi yeri siz nereye gidiyorsunuz ?
gokceekus17 CigdemSimLev ben bir de folik asit kullanıyorum. 12 haftada bırakacağız folik asiti vitaminlere başlayacağız demişti. Yarın kontrol var muhtemelen banada vitaminleri yazacak. Sağlık ocağındaki doktorda 16 dan sonra kan ilacı kullanmam gerekiyor dedi yanlış hatırlamıyorsam. Bakalım yarın neler olacak 😊