gokceekus17 CigdemSimLev ne güzel hep böyle devam eder inşallah🌸 ben hafta ilerledikçe daha zorlanıyorum ☺️ ağrım sızım bir şeyim yok şükür ama fazla hareket edince hemen yoruluyorum ☺️ böyle böyle tamamlayacağız inşallah 🌸☺️
gokceekus17 CigdemSimLev ben 25 haftalık oldum. Sezeryan olursa 13 hafta sonra doğum normal olursa bilemiyoruz ne zaman ☺️ Zaman gösterecek inşallah .sizin ne kadar var doğuma
CigdemSimLev gokceekus17 bende 20. Haftamdayim canim aramizda bir bucuk ay kadar var ozmn agustosta olucak benim yuksek ihtimalle
gokceekus17 CigdemSimLev ay gerçekten hiç anlamadım. Zorlu bir hamilelik geçirmeme rağmen çok çabuk geçti ☺️ inşallah bundan sonrası da güzel ve hızlı geçer ☺️🌸
gokceekus17 CigdemSimLev benimde haziranda olacak Allah nasip ederse 🤲🏻 inşallah sağlıkla o günleri de görürüz ☺️🌸
Busra_27_34_ nazliist merhabalar bende kağıthanedeyim 22. Haftadayiz bizde ikinci bebişim benimde 😊❤️
gokceekus17 CigdemSimLev merhaba canım. Çok şükür her şey yolunda ama artık iyice ağırlaştım ☺️ bugün 36 hafta olduk. Hanımefendi ne zaman gelmek isterse onu bekleyeceğiz ☺️ senin hamilelik nasıl gidiyor bebişin iyidir inşallah ☺️🌸
CigdemSimLev gokceekus17 cok az kalmis senin hadi ins hayirlisiyla kavusursun canim benimde guzel gidiyor son 80 gun kaldi ins 😊🙏sen seker yuklemesi yaptirdin mi
gokceekus17 CigdemSimLev sağlıkla gelsinler inşallah canım ☺️🌸 evet yaptırdım yükleme şükür çıkmadı şekerim