Aynur_41 Arkadaşlar ben şehir hastanesinde doğum yaptım herşeyden çok memnun kaldım ,hemşireler çok iyiydi çok ilgililer ve güler yüzlüler. Temizlik olarakta hergun temizleniyor hatta gün içinde çöpler ikinciye boşaltılıyor.Sezaryan doğum yaptım bizim bulunduğumuz koridorda bütün odalar iki kisilikti tek kişilik olanlad vardı ama onlara riskli hastaları yatırıyoruz dedi hemşire. İki kişilik olması beni rahatsız etmedi arada perde var her yeri kapatabiliyorsun tabi şansıma yandaki hasta da iyiydi belki huysuz birileri olsaydı kötü olabilirdi. Benim ameliyat olacağım gün ameliyat doktoru Mustafa göktan gözüküyordu ama benim ameliyatıma o girmedi iki tane bayan asistan girdi ,spinal olduğum için gördüm mustfa bey de ameliyathanedeydi başka hastayı ameliyat yapmış olabilir yan tarafta bana öyle geldi çünkü çok yoğunluk vardı o gün . Ama hastanedeyken başka hastalara da sordum benim gibi basina gelen olmuş bana da asistanlar girdi dedi kız ,genelde asistanlar yapıyormuş zaten doktorlar girmiyormus dedi bilmem ne kadar doğru özellikle bunları belirtiyorum belki başınıza gelebilir.Ama sonuç olarak ben bundan da rahatsız olmadım gayet başarılı geçti ameliyat esnası ve sonrası . Herşeyden memnun kaldım başka çocuğunuz varsa onlarda ziyaretci saatinde girebiliyorlar . Babalarda çok rahatlıkla ziyaretçi saatinde gelebiliyor koridorlarda erkek görebilirsiniz yani hiç erkek olmuyor sanmayın 😀