Fatmadml Zeyasln 13.2 bizde maşallah rabbim sağlıkla kucagınzja almayı nasip etsin inşallah 🌸 benimde bulantılarım çok oldu kaç kutu prilam kulandım saymadım bir kaç gündür bitmiş yine sabah kusuyorum çok kötü o ☹️ Bizde yarın gidecez doktora bakalım ne diyecek cinsiyet için
Zeyasln Fatmadml prillam kadar berbat bi hap görmedim insanı aptal gibi yapıyor uyku birde ile yaramıyor zofer kullandım ben geçen haftaya kadar 2 ayım hastaneler de geçti allaha şükür artık düzene girmeye başladı inşallah sizinde geçer bir an önce
Esra54 Ben 10+5 . Rahim içinde kanama var dedi doktor . Stresli geçiriyorum o yüzden bu dönemi. Dua edin lütfen 🙏
Lilosss Yasemincee26 13+6 olduk biz de :) 12+1 de doktorum erkek dedi dediği gibi de oldu genetik test yaptırdık hem sağlıklı olduğunu öğrendik hem de cinsiyet kesinleşti :) mide bulantıları düzene girdi şükür darısı başınıza 🙏🏼
Bilinmiyor-1234 Bende yarın tam 13 haftalık olucam dün mauynedeydim doktor soylemedi ama benimde acayip kalça ve bacak ağrısı oluyor uyuyup kalınca özelikle ve sürekli uykum geliyor anlamadım