susaMom_ Fatmadml Gönlümden kız geçiyor Allahım sağlıklı hayırlı evlat olsun kız olsun diye de dua ediyorum ama rabbim bilir 🌸
susaMom_ Yasemincee26 Amin Allahım herkesin evladını kucağına almayı nasip etsinn sizin nasıl durumunuz ağrılarınız var mı
Yasemincee26 susaMom_ valla çok zorlanıyorum canm gece yarısı uyanıp kusuyorum sabahları kusarak uyanıyorum felan. Ağrı konusunda da batma hissi var biraz kasıkta o kadar sende var mı ağrı sızı
susaMom_ Yasemincee26 Sol kalcamda ağrı var yürürken eğilirken bir şey taşırken ağrıyor kasıklarımda da ağrı oluyor canim onun dışında iyiyim Allah’a şükür Allah yardımcımız olsun bu süreçte 🙏
Nalinnn14 Yasemincee26 amin inşallah seninde canım 🙏🏻 Gerçekten bulantı kusma zorluyor inşallah geçer en kısa zamanda
Yasemincee26 Nalinnn14 inşallah canım bunlarda hamileliğin cilveleri olsun çok bekledim ben 4 sene bu bebeği yien de bulantılara ağrılara şükür ediyorum
minikos Bizde 12+2 olduk ağzımda ki leş gibi acı tat ara ara bulantı ve dünden beride bel ağrım başlamış bulunmakta yuvarlanıp gidiyoruz bende ptesi muayene olacağım inşaAllah cinsiyet belli olur🤲🏻🤍
Yasemincee26 Esraalic çok geçmiş olsun canm iç çamaşırlarını yıkadıktan sonra muhakkak orta kısımlarına yüksek ütü vur. Ayrıca günlük pet vs kullanma bol bol su iç kendini sürekli kuru tut inşallah geçer
Cankuss35 Yasemincee26 13+4 cinsiyet tahminimiz yapıldı ama bekletiyor doktor bey 😂 benim halsizlikler kalp çarpıntılarım maalesef tadını çıkaramıyorum
Yasemincee26 Cankuss35 bende tadını çıkaramıyorum canm böbrek ağrılarım da var inşallah toparlanırız ikinci trimesr iyi gelir bize