Ebruli_08 Cerenbelis1 ben hediyelik kolonya yaptırdım çok memnun kaldım ve çok uygun İşletmeci çok ilgili istediğim her şeyi yaptı kargo 2 güne de geldi
minnosbirkiz Cerenbelis1 hediyelik kolonya şişesi yaptırmıştım, hızlıca çok güzel gelmişti ☺️ oranın çikolatasını bilmiyorum ama yaptıracaksanız biz çikolataları çikolata atölyesinden yaptırmıştık, onlarda çok güzel gelmişti
papatya-0 Cerenbelis1 ben kolonya yaptırdım çok memnun kaldım fiyatlarida uygundu ve çok hızlı şekilde gönderdiler 😊
Cerenbelis1 Ebruli_08 teşekkür ederim bende kolonya ve çikolata yaptırmayı düşünüyorum çikolatası güzel midir onu bilemedim 😊
Musmutluuu Ebruli_08 aaayyy güzel olmuş, dönüş yapmadılar benim de son haftam artık hem uygun fiyatlı hem de çabuk gönderen bi yer arıyordum kendim alayım yapayım dedim ama sanki aynı fiyata geliyor gibi burayla. Diğer sayfalar çok pahalı
Ebruli_08 Musmutluuu eğer akşam attıysan sabaha dönüş yapıyorlar canım ve aynı gün içinde yapıp hemen kargoya veriyorlar 2 güne felan geliyor kargo
Ebruli_08 Musmutluuu evet dolu olursa kargo ücreti de çok oluyor Muş kolonyayı biz kendimiz alıp doldurduk
Musmutluuu Ebruli_08 ben geçenlerde fiyat almıştım boş 7 buçuk dolu 8 buçuk dedi. 50 tane yaptıracağım için 50 TL fark ediyor. Ama kendim kolonya alsam internette litresi 100 lira. 1 litre de yetmiyormuş daha pahalıya geliyor sanki
Cerenbelis1 Musmutluuu 1 litreye 20 şişe gidiyo bende yaptırdım ordan kolonyasını kendim alıp doldurdum kargoda hemen geldi
Ebruli_08 Musmutluuu eşim çalıştığı yerden alınca kolonyayı bize bedavaya geldi canım o yüzden hiç hesaplama yapmadım
Musmutluuu Ebruli_08 şimdi cevap vermişler aynen sizin dediğinizi yazmışlar boş gönderelim diye. Öyle yapayım ben de o zaman çok teşekkür ederim🥰🌺