Dygu1122 Bebek bir yerde toplanıyor 2 gündür çok olmaya başladı karnım çok sertleşiyor nefesimi kesiyor o derece benim gibi bu durumu yaşayan varmı acaba
1s1e1d1a_ Dygu1122 3 gündür benimde öyle bebek kanala ilerlediği için ve vücut kendini doğuma hazırladığı için dedi ebe
Hayriyekrc48 Dygu1122 benim biraz yürüyünce öyle oluyor bayilacak gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyor hemen uzanmazsam da geçmiyor
nurikbal_06 Dygu1122 Eveet 2-3 gündür bende de fazlasıyla oluyo sertlesmeyi geçtim diyelim ama nefes alamamak beni çok yoruyo aşırı daralıyorum 34. Haftadayim 🥺
Dygu1122 1s1e1d1a_ benim bebeğim makat gelişli dönmedi henüz bu gidişlede zor gibi görünüyor 37+4 haftalığım
Dygu1122 Hayriyekrc48 evet ayakta kalıncada öyle oluyor ama 2 gündür sürekli öyle oluyor otursam bile anlamadım
Hayriyekrc48 Dygu1122 aynen yemek falan yaparken de öyle oluyorum 29 hafta bitmek üzere benim siz biraz daha büyüksünüz Bi sorun doktorunuza inşallah önemli bisey yoktur bizide bilgilendirirseniz sevinirim 😊
umrumdadegil Dygu1122 sizin haftanız büyükmüş isterseniz yinede doktora görünün ağrı var mı peki başka yerinizde sancı gibi
Dygu1122 umrumdadegil cuma günü kontrolüm var acaba daha erken mi gitsem dedim ama dün akşam karın ağrısı oldu hatta uykudan uyandırdı 1 saat kadar sürdü sonra geçti hiç böyle olmamıştı
umrumdadegil Dygu1122 geçen sancılarsa yalancıymış doktor 1 saat dinlen geçmezse gel dedi bana istersen yarın gidebiliyorsan git normal sancı da olabilir bebek toplanması
Dygu1122 nurikbal_06 bebeğim dönmediği için kafa yukarda o yüzden beni çok darlıyor nefes alamıyorum 😞