Liv3652 umrumdadegil çekilen sürede en az 3 defa 40-50 üzeri sancılarınızın olması lazım dokotrunuz duruma göre tekrar Nst ister onda da çıkarsa başlamış demektir sancılar ama bazen ara da yalanci sancılar da oluyor
umrumdadegil Mia0121 🫣 40larda çıkmıştı benim korktum şimdi🫣 peki aynı seviyede mi gitmesi lazım yoksa bi inip bi çıkması da problem mi
Mia0121 umrumdadegil umrumdadegil ya tabi düzenli sancı olursa doğum vakti gelmiştir ama düzensiz süre olarak uzuyor malesef
umrumdadegil Liv3652 yaklaşık 40 dakikada 6 tane çıktı serum iğne fitil verildi ama tedirginim ağrılarım yine oluyor
umrumdadegil Mia0121 benim 40 45 dk falan sürdü 6 tane çıktı 40 daha 31 haftalık inşallah devam etmez😓 serum fitil iğne verildi ama korkuyorum yinede
Mia0121 umrumdadegil ayy üzüldüm canım daha çok erkenmiş ya bende doğum zamanındasın diye anladım inşallah devam etmez tabiki vaktinde kavusursun bebişine Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi şeyler olsun duacınım gerçekten iyi haberlerle gel😔
umrumdadegil Mia0121 malesef daha çok küçük 2 haftadır ağrılarım vardı pazartesi nst girdim sancım çıktı hala tam geçmedi ağrılar napacağım bilmiyorum 😓 çok dua edin bana😓
Aysimamom37 umrumdadegil Rabbim zamanında kavuştursun sizi erkenmiş daha ben zamanı geldi sanmıştım ama durar çoğu insan var serum fitil verince işe yarıyor pozitif olmaya çalışın dualarım sizinle rabbim saglıcakla kavuştursun hepimizi🙏🏻