Aycannn06 Kızlar 34+4 haftalık oldum bugün. Yürürken otururken kalkarken vajinamdaki kemikler ağrıyor resmen. Evham yapmak istemiyorum sebebini bilen var mı acaba? Erken doğum vs gibi bir durumla sonuçlanma durumu olur mu?
2prns_1prnssannesi Aycannn06 bilmiyorum canım konu hakkında bilgim yok ama bende 33+2 hafta dayım benimde aynı şekilde ağrım oluyor 😔
Eflinlina Aycannn06 bende 34+5 haftalık hamileyim otururken kalkarken eğilirken yatakta dönerken hep yaşıyorum ama normal bence artık vajina kemiklerimizde baskı var
sumeyra14 Aycannn06 ben de aynı durumu yaşıyorum 35.haftamdayim. duam doğum zamanı bu durumun kolaylık sağlaması…. Kolaylık sagladi mi size
Aycannn06 Eflinlina yaa aynı zamanda doğuracağız 🥹 ben de öyle olduğunu düşünüyorum ama bugün ağrı şiddetlenincr fikir almak istedim
Eflinlina Aycannn06 korkmayın malesef yaşanıyor böyle şeyler herkez normal diyor siz doğum icin konuştunuzmu doktorunuzla benim ilk gebeliğim ben 11 inde doğum için gün almaya gideceğim nasipse sezeryan istiyorum 🙈🥰
Aycannn06 Eflinlina ben de pazartesi gideceğim sezaryen istiyorum ama doktorum çok rahat gün vereceğini sanmıyorum sonuna kadar bekler diye düşünüyorum 37de gün verir herhalde 😂 gün söylerse sana da haber ederim :)
Aycannn06 Ozr42 yaa tamam o zaman ben kullanıyorum zaten demek ki onu da kullanmasam adım atamaz hale gelicem:(
Aycannn06 sumeyra14 sezeryan oldum canım ama 37+0da sancım ve açılmam oldu durumla ilgisi var mı bilemiyorun