sevdenurnur benim aslında hikayem çok başka. Yurtdışındaydim ozaman ve kendime doktor bulmustum özel .enfeksiyon var diye bebeğe geçer diye diye hamileliğim boyunca belki ayda bı hafta hastanede yattim ilaç antibiyotik aklınıza ne gelirse kullandilar aslında bu da hiç iyi bişey değil. Ultrasona ayda bir bile giremiyosun sağlıklı değilmiş bilmemne diye surundurduler beni ilk gebelik tabi cahillik kimseye sesini de cikaramiyosun istedikleri gibi eziyolar istedikleri gibi davranıyorlar. Meğerse çocuğun gelişimi durmuş ve kimse bunun farkında olmadı. Suyu bitmiş kimse görmemiş . Doğumum geldi hastaneye geldim sözde özel doktor seçtim gündüz girdiğim hastaneye doktor gece geldi telefonda da on dakikaya geliyorum bilmemne diye diye bizi saatlerce oyaladı. Neyse doğumum 20 saat sürdü nerdeyse ve bagarip çağırıp travma bırakmaktan başka hiç bişey yapmadı . Bebek baygın doğdu zaten ne suyumu patlattılar ne suyum geldi yeşil bir kirlenmeden başka. Öyle dogurdum anliycaginiz. Bebek doğdu aglamadi bile kontrol ettiler sözde sonra da kucağıma verdiler. Doktorum ben gidiyorum kızım gelcek börek yapcam falan diyip gitti. Bebekle kaldım öylece ne agliyo ne bişey sonra bı iki saat geçti bı kadın geldi emzirmeyi gösterecek odamı gösterecek bir baktı ki çocuk nefes almiyo doğru düzgün. Şans eseri çocuğum hayatta anliycaginiz. Bebek mekanyumlu ve 6 hafta geride. Apar topar ambulansla yoğun bakımı olan hastaneye sevk ettiler ambulanstaki de yetisirmiyiz bilmiyoruz demişti yetiştiler şükür ama yoğun bakım doktoru da sabaha çıkmayabilir demiş. Öyle böyle yaşadı oğlum ama asla hakkımı helal etmiyorum . Enfeksiyona gelince de bende olan enfeksiyonu ben Türkiye’de doktorlara geldim test falan verdim her kadında olabilen bir enfeksiyonmus öyle bebeğe zarar verebilicek bişey değilmiş ama antibiyotik falan okadar çok kullanmak da hiç iyi bişey değil bebeğe zarar veriyor suyuna falan ben çok kullandım sırf bunun için neler çektim. İkinci oğluma tek bir hap bile içmedim ve sağlıklı doğdu Cok şükür . Benimde kendimi bildim bileli hep akıntım var hep enfeksiyon var ama bu sefer öyle kimse ezip istediğini yapamaz benimle . Şuan da üçüncüyü bekliyorum hala çok akıntım var yeşil olsun sarı olsun bı kere fitil kullandım okadar . 33 haftamız şuan herşey yolunda çok şükür