Minedy Dyg_srcn aslında test gerçekte daha koyu ama bilemedim ya , şimdi gebelik testi aldım ama bat bugün çıkar mı şimdi yapsam
Minedy minnosbirkiz aslında resimden daha koyu gerçekte ama resimde bi tık soluk duruyor anlamadım. Şimdi gidip gebelik testi aldım bakalım evde yapcam
Elifya1 minnosbirkiz bende heveslenip az önce gebelik yaptım negatif. Ama regle dört gün kala başladım hep böyleydi. Bugün de olmam gerekiyordu olmadım. Ama negatif çıktı hcg 🥲
Dyg_srcn Varsa eğer çıkar canım ben aynıngevelik testi de yapmıltım erken gebelik de ikisinde de çıkmıştı hemde Adetime 5 gğn falan vardı
Minedy Elifya1 bende bugün yaptım test negatif çıktı. Ara ara yoklayan kasık ağrılarım var galiba geci yada yarın olucam.
Elifya1 Minedy düşüğüm oldu bi tane. Bayadır da deniyoruz yeniden. Bugün bi heveslendim gecikince 7 ay sonra oldu mu acaba diye. Olmamış bu sefer de sanırım 🥲
Ay0694 Ya kızlar benim bugün adetime 6 gün kaldı fakat kasıklarımda ağrı vardı ovulasyon yaptım pozitif ..fakat aynı ay içerisinde başka test yapmadım ..ovulasyon illa 13-14 gün sonra olcak diye bisey var mı yoksa benimki gibi adete 6 gün kalaya sarkabilir mi..lütfen biri bisey desin