@“MomsE”#p30700514 Korkunç bi karakterin var. Velev ki maddi yetersizlik velev ki tercih meselesi olsun. Bunları yazmaya hakkın yok. Herşeyi bildiğini sanıyorsun dimi. Senin gibilerin bencil empati yoksunu çocuklarıyla aynı okula gidecek çocuklarımız. Gel de ülkeden nefret etme. Bütün Avrupa ülkeleri de salak zaten insanlara habire normal doğum yaptırıyorlar. Bi siz akıllısınız para verip sezaryenle doğurmayı statü sembolü sayıyorsunuz. O kadar komiksiniz ki ama üçüncü dünya ülkesi olunca bi özgüven geliyor size de 🤣 Ben avukatım ve maddi durumum iyi olmasına rağmen şehir hastanesinde doğum yapacağım. Çünkü bulunduğum ilde özel hastane yetersizliği var. Yenidoğan yoğun bakımı yetersiz. Üçüncü basamak yoğun bakımı olmayan hastaneler. Umrumda değil kapıma süs püs asmaları önüme kırmızı halılar serip yüzüme gülmeleri. Öncelikle sağlıkla bebeğimi doğurmayı hedefliyorum ve çatır çatır tecrübeli ebeler kocaman hekim kadrolarıyla güven içinde doğum yapmak istiyorum. Annem yıllarca devlette ebelik yaptı. Özel sağlık sektörünü de iliğine kadar tanıyor. Neler döndüğünü çok iyi biliyorum ve asla da güven duymuyorum. Siz kapınıza tüller astırıp sezaryenle doğum yapıp misafirinize şerbet ikram edin. Bu da tercih meselesi tabi önceliğiniz bu olabilir. Ben size saygı duyarım o dert değil de sen de bana saygı duyacaksın. Devlet hastanelerinde doğum yapan herkese saygı duymak zorundasın. Üç kuruş paranla kendini bişey sanma. Alt tarafı basit bi doğum ameliyatı işte abartmayın öyle