User22 https://hizliresim.com/njjul38 Yaklaşık 20. Haftadan beri ultrason fotoğraflarımız böyle 🫤 elimizde hiç fotoğraf yok 20 haftadan öncelilerdede bebeğe benzemiyo zaten sizin 20 hafta üstü ultrason fotoğraflarınız nasıl özellikle 36 37 haftalar..
Cgdmerl User22 biz daha yeni 20. Haftaya geliyoruz Bayadır böyle hareketten resim yakalanmıyor maşallah 😊 bazen de sadece omurgası görünüyor sırtı dönük oluyor, sarmal bir şekilde yatıyor falan 😂
mervemurat16 User22 30.cu haftasında renkli yüzü gözüken ve detaylıdan kalma fotoğrafımız var onun dışında hep ölçüm fotoğrafları var
_ruzgarege Devletse öyle maalesef bende devlet kontrollüyüm değerleri için veriyorlar ultrason fotoğrafını iki kere özele gittim düzgün bi fotoğrafı olsun diye ama sağolsun göstermedi minik fare😃
User22 _ruzgarege hayır özel renkli ultroson çıktısı yok ama göstermiyoda artık yakalamak zor olur dıyo
Egemoms1303 User22 aa şaşırdım cidden 😲 bizde renkli renksiz ikiside çok net oluyor büyüdükçe netleşir demişti hatta doktorumuz 🧐
mervemurat16 User22 belki hafta hafta takip takip edelim diye olabilir birde ölçümleri yazıyor ya aklımızda o an tutamıyoruz ondandır
User22 mervemurat16 her zaman ölçüm kağıdı veriyodu ama bebeğin kafası eli illa bi yere belli oluyodu şuann olmuyo ilk zamanlar cihaz sıkıntılı sandım çok şey yapmadım ama bu hafta istedik artık büyüdü göremeyiz tarzı bişey söyledi
rabiaozcans User22 benim 20. hafta perinatoloji doktoruna yaptırdığım detaylı ultrason görüntüleri çok net. ama ondan önceki ve sonrakiler hiç net değil. özellikle son haftalar hiiç yüzünü göstermedi:)
User22 rabiaozcans yüzünü zaten göstermiyo küçük hanım 🙂 Ama bebek görüntüsü bile görse insan rahatlıyo hiç bi görsel olammaso beni kuşkuya düşürdü istesekte vermiyo