ozlxm 4haftalik gebeyim ,diş ağrısına dayanamıyorum artık iki gün önce arveles içtim o bile fayda vermedi ,ne önerirsiniz dayanamıyorum
1palyaco ozlxm arveles gebelikte kullanılmıyor doktor önerisi ile mi içtiniz ? Yani burda zaten size şunu için gibi ilaç tavsiyesi veren olursa da doktorunuza danışmadan tavsiyelere uymayın derim . Çok geçmiş olsun doktora görünün o zamana kadar doğal yollar ile ağrı hafifletmeye çalışın .
Parsmommy ozlxm ne önerirsiniz derken burada doktor mu var anlamadım ? Lütfen burda ilaç sormayın artık 2023 bitiyor doktor herkese hastalık durumuna uyan ilacı yazar bana verdiği size olmayabilir . Doktora gidin 🤦🤦
Cucu_01 ozlxm parol ve minoset demişti doktorum parol da oda hiç kesmiyor ama diş ağrısı sürekli yaşıyorum Allah yardımcımız olsun
ozlxm 1palyaco gebelikten haberim yoktu içtiğim de, en hızlı etki eden doğal yontemleri araştırıyorum 🌸
ozlxm Parsmommy doğal yöntem önerir misiniz anlamında arveles bile içtim fayda etmedi ilaç önerisi istemedim
ozlxm Cucu_01 parol gerçekten de kesmiyor ağrıyı ,doğal yöntemler ile en hızlı etki eden bir yöntem arıyorum
Aysnr11 ozlxm ağrıyan dişinin üstüne karanfil koyup ısırırsanız biraz uyuşturuyor, ilaç kullanmanızı hiç tavsiye etmem zaten bilmeden içmişsiniz 🌸