Gamze_048 Merhaba kizlar sizler kac haftalikken hamilelik giysileri almaya basladiniz ? Suan benim 16+4 karnim çıkmaya basladi, iyice cikincami alsam daha iyi olur yoksa simdi mi ?
Karanfill Gamze_048 toplu alışveriş yapacaksanız 30. Haftalarda bile yapabilirsiniz. Biz öyle yapmıştık. Ama ayrı ayrı yapcaksaniz yavaş yavaş başlamak iyi olur
Mervettas Gamze_048 28.haftadayim ben hiç almadım içimden de gelmiyor açıkçası. Lastikli eşofmanım ve pantolonum var 3 parça hepsi de siyah renk 😂onlarla idare ediyorum sonra kalacak çünkü boşuna masraf etmeye gerek yok dedim
Yorgunanneee21 Gamze_048 3 aylık olduğunda hiç bir kıyafetim olmuyordu 3 tane takım aldım 1 tane tayt 1 tane de siyah pantolon. Onlarla idare ediyorum
Aypare Gamze_048 ben tesetturluyum zaten bol giydiğim için kiyafete ihtiyaç duymadım sadece yüksek bel tayt iç çamaşırı alcam karnim iyice çıkınca.. şu an normal giyebiliyorum..
NewMom___ @Gamze_048 ben hamileliğe yönelik değilde daha sonrada giyebileceğim şeyler aldım triko esnek kumaş ya da salaş zaten belli bir aya kadar kullandım hamilelikten önceki kıyafetlerimi 20 lerden sonra almaya başladım oda fazla birşey değil yine yani
Dilan_55 Gamze_048 hoc bisey almadım hamile kıyafeti olarak 32 haftaligim hala kendi kıyafetlerimi giyiyorum
Grkmplt [silindi] 16.haftadayim ikizlere hamileyim benim cikti göbeğim pantolonlarım falan olmuyor.iki tane tayt bi tane de elbise aldım ben mecburen ama daha alirim muhtemelen
Melike_4949 Gamze_048 hiç hamilelik kıyafetim yok önceden de bol giyindigim için oldular 38 haftalık hamileyim