1palyaco Pazartesi randevum var 12haftalık olmuş olacağız inşallah . Doktor tekrar kan değerlerime bakıp mı kan magnezyum vs gibi takviye ilaç verecek yoksa kan almaya gerek kalmadan direkt mi başlatıyor bu tarz takviyelere ?
Myrtle 1palyaco benim doktorum direk verdi multivitaminleri. Degerlerim normal diye test gapmadi galiba bir daha. Arkadasima tahlil yaptirip vermisti
denizalismom 1palyaco bana direk demir vermişti sonraki kontrolümde demire devam deyip tahlil istemişti sonuca göre de magnezyum b12 ve d vitamini takviyesi vermişti
sehrengiz_8 1palyaco aslında standart her gebeye başlanıyor ama düşüklük vesaire varsa belki doz ayarı yapacaklardır
Umudum1903 Benimde çok bulantım var diye demir ilacını bir sonraki konrtolde duruma göre bakarız dedi şuan 11+6 yım bulantilarim gün içinde hafif akşam beni perişan ediyor tam ne zamn geçer bilmiyorum 🤢
Bukettt23 Umudum1903 aynı durumdayiz benimde 11+6 da çok fena bulantılarım var akşamları özellikle dediğiniz gibi iki gün önce doktora gittim bulantı için hap verdi geçtikten sonra vitaminlere başlıcaz şimdi veremem dedi