Bebekannesiii_ Mrveeebade 20. Haftalarda falan tetanoz oldum gebelikten önce de olduğum için başka tetanoz olmadım 🫶🏼
ilongirav Mrveeebade 24 te ilk doz 28 de ikinci dozu oldum ilkinde üç gün kolum ağrımıştı ikinci de hiçbir şey olmadı 😅
_momandad Mrveeebade Kişiden kişiye değişiyor.Bende hiç ağrı olmadı sadece iğne yerinde kaşınma oldu.☺️
kadirvefam 20 haftalıkken ilk tetanoz aşısı oldum haftaya ikinci doz olucam yani 28 haftalık olucam o zaman
ilongirav mervemurat16 evet doğru söylüyorsunuz geç değil bende kaçırdım sandım gitmedim ama 30. haftaya kadar olunabiliyormuş doktorum öyle demişti
Mrveeebade mervemurat16 aşı olduktan sonra sağlık ocağı sizden idrar ve kan tahlili yaptırmanızı istedi mi canım genel baktırmak için
mervemurat16 Mrveeebade ben sabah zaten rutin kontrollerimi olmuştum açlık tokluk şekeri ve kan sayımı için sonrasında vuruldum aşımı.Belli dönemlerde çağrıyor beni sağlık ocağı idrar ve kan sayımı için
Mrveeebade mervemurat16 ya ben bugün aşımı oldum bana idrar ve kan tahlili vermemi istedi ilk defa duydum bende , ama kan değerinde neye bakılacak kan alınacak onu sormaya unuttum sağlık ocağına ya