Dilaraayvz prensannesii_ yine de içini rahatlatmak için doktora gidince bi sor ama dediğim gibi bizde de doğuştan var korkup stres etme kendine
prensannesii_ Dilaraayvz sizde demi doğuştan beyaz saç vardi ay anne olmak çok zor vallahi anne olmadan önce biri deseydi ki çocuğum da beyaz saç var gülerdim bu nu mu taktin diye simdi çocuğum da en ufak şey çıksa neden çıktı diye arastryrm. Rabbım kimseyi evladı ile imtihan etmesin 🤲🥰
Minnosaannee prensannesii_ yok hayır beyazlık için hiç götürmedim sormadım da açıkçası. Zayıflık için götürürdüm. Yemesi iyi az yer ama herseyden yer şuan. Dediğim gibi takviye gıdalarla geldik bu yasa kadar. 6 ay önce kontrolde 21 kiloydu düşün ( 8 yaşına girecek) bugünlerde gidicez yine bakalım nasıl
prensannesii_ Minnosaannee sağlığı yerinde olsunda kilo cok iyi birsey degil canim benim ki iri bebek ama hic birsey yemiyor cicibebe cok seviyor o da kilo yapıyor et tavuk sebze hic yemiyor hele peynir hic zorla verym kusuyor
Dodomom prensannesii_ kızım da vardı şimdi baktım sizin postu okuyunca yok olmuş beyaz saçı. 3 yaşına girecek 1 ay sonra
Hazalaskin prensannesii_ annelik ne değişik beyaz saçı bile dert ediyoruz 🫣 benim kızımda iki tane beyaz saç teli ile dogdu şaşırdık 🤣 geç doğdu da içerde yaşlanmış ama çoğalmadi iki tane duruyor 🤣
prensannesii_ Hazalaskin 😄😄 valla anne olmadan önce böyle beyaz saçı dert eden duysaydım manyak mi ne beyaz saç kafaya takılır mı derdim ama takılıyorms valla Allah canlarını sağ etsin de böyle önemsiz şeyleri takalım sadece
belinay_41 Hazalaskin benimkide 40+4 de doğdu 2- 3 tel beyazı var Bi yerde okumuştum bebek 42. Haftalara kadar kalırsa büzüşür vucudu diye ama ne kadar doğru bilmiyorum bende gittim sezeryanla yaptım o büzüşmeden 😂
elmaelmaelma Benim oğlumda da 2 yaş civarındayken vardı 2-3 tane beyaz tel. 9 yaşında oldu şimdi, beyaz falan yok. Şuncacık çocuğun ne derdi var da saçı beyazladı diye düşünmüştüm o zaman😂
prensannesii_ elmaelmaelma dimi bende öyle diyrm birde birsey yemiyor benim ki vitaminsiz lik te yapıyormuş ya 😄 bizimki de geçer inşallah
Dodomom prensannesii_ 3 4 tane vardı kan tahlili verdik doktor sizden sağlam bu dedi sonra dikkat etmedim bakmadım yani. Sizinde geçer doktora götürün onlar daha iyi anlar
belinay_41 prensannesii_ benimde kızımda 1- 2 aylıkken farkettim şu an 9 aylık hala da 2 - 3 tel beyaz saçı var Yeni doğduğunda saçları simsiyahtı tüm saçları döküldü kahverengi saçları çıktı ama beyazlar hala duruyo
3bebekannesiii prensannesii_ 3 yasında oğlumun doğduğundan beri sacının önü bembeyaz 🤭 zamanla düzeliyor
Hazalaskin belinay_41 bende 40+4 de doğurdum normal gelmek istedi Allah’tan yoksa bende büzüşturmezdim 🤣