Minigiim-vebenn52 Aydogdu_buse aden bana yanlış yazılmış gibi geliyor valla ademden dönmüş gibi O zaman arden koy daha iyi
askileannesi3 Aden ismini bende kızıma koymayı düşünüyordum ama anlamı iyi değilmiş o yüzden vazgeçtim.
ozgekader Aydogdu_buse bende kızıma koyucam Erkeğede konulur ama kişiler Farklı Farklı yorumlar yapar ileride büyüdüğünde arkadaş çevresinde Farklı karşılanabilir 😊🌸
askileannesi3 miniksevdamm helak olmuş “ad” kavminin yaşadığı şehrin adı "Aden"miş. Aslında “Adn” cennet bahçesi anlamindaymis. O yüzden bu ismi vermekten vazgeçtim. Yoksa çok beğenmiştim.
miniksevdamm askileannesi3 bende çok sordum ama böyle bir bilgi denilmedi hiç. Ben isimli tulum bile yaptırdım en iyisi fetva hattını aramak galiba
ASE6154 miniksevdamm canım bende geçen yine aden için bir post açılmıştıonun için baktım bütün ayetlerde adn kavmi için kullanılmış, hiçbir yerde cennet bahçesi olarak görmedim anlamını
askileannesi3 miniksevdamm bende şuan son ayimdayim Aden çok istiyordum 2 hafta oldu gerçek anlamını ogreneli. Onun yerine Adel koyabilirsin
askileannesi3 miniksevdamm https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/07/aden-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 bu linkten bakabilirsin
asel_asl Aydogdu_buse bi yakınım aden değilde Arden Ege koydu oğlunun ismini.. belki fikir olur 💁🏻♀️