Bebekannesiii_ Meliha06 devlet hastanesi söylemez cihazları iyi değil diye belki de ama özelde söylüyorlar
Aydogdu_buse Meliha06 benim 2.gebeligim bilmiyorum hangi doktora gittiysem 16 hafta sonrası tam belli olur demişlerdi ve şuan 17 +6 dayım 1 hafta önce gittim tam bişey denemez dedi
Aydogdu_buse Miracleee benimde erkek olabilir ama 18 hafta olucam daha belli değil benim çocuklar saklanmayi seviyor herhalde
Kiymetcetinel Herkeste farklılık gösteriyor 15. Haftada öğrenmiştik biz yüzdelik veriyorlar ama yinede 18 19 haftaya kadar beklemiştim her gittiğimde tekrar tekrar baktırmıştım 29+6 olduk tekrar baktırıcam bazen değişiklik olabiliyor 😃🙄
Miracleee Aydogdu_buse yaaa olabilir. Bazen ultrason halleri öyle komik ki. Yeter bakmayın gidin başımdan der gibi 😃 göstermek istemeyebilirler saygılı olalım 😄
Minigiim-vebenn52 Pozisyonu uygunsa tahmin yapar doktor 12 de öğrendim ben değişmedi Zaten şimdi gitsen tahmin görmese bile on gün sonra yine gidersin kontrol sürende 15 haftalık olursun o zaman da söyler