bsra180623 Merhaba kızlar ben bir şey danışmak istiyorum. İkiz gebeyim. Normalde 30. Haftada izne ayrılacaktım ancak 32de ayrılmaya karar verdim. Doktoruma bildirmem gerekir mi. Yoksa direkt 32de gidersem rapor alır mıyım
Gamizzzz Ben 32. Haftada çalişabilir aldım benim tek gebelik öncesinde alınmıyor zaten 32 ye girince alabiliyorsun ama ikiz gebeliği çok bilmiyorum
Gamizzzz bsra180623 ben işimde devam etmek istediğim için çalişabilir aldım siz izne ayrılacaksanız doğum raporunuzu başlatmış olacaksınız
Efeoglum54 Kızlar benimde ıkız gebe belki konuyla alakalı değil ama tecrubelı olanlar yada bılgısı olan varsa bana yazsın şuan 22 haftalığım doktorum bana Dıyo mart ılk haftası doğum ama bende hesaplandığımda analı şubat sonuna yakın sizce yanlışmıyım
Hnd3535 Efeoglum54 40 haftanız 29nisana denk geliyor ikiz gebelik herşey iyi giderse genelde 36.hafta gibi sezeryana alıyorlar. Yani sizin tahmini doğum tarihiniz mart sonu nisan başı gözüküyor
Sevvl Efeoglum54 benim doktorumda 38 37 beklenır ama bekletmeyeceğim bebekler riske giriyor en geç 37 alıcam demişti 27 Mart 13 martta 35 haftalık doğdu kızlarım ikiz riskli planlanan nadir oluyor🩷
Hnd3535 Efeoglum54 martın ilk haftası 30-32 olmuş oluyorsunuz sanırım biraz erken. Arkadşın da dediği gibi sorun olmadığı sürece acil bişey olmadığı sürece 35-36 gbi alıyorlar siz ona göre tarih hesaplayın. Martın 15 inden sonra hemen hemen
Efeoglum54 Sevvl yanı benım şuanlık hıcbı problemım rıskım yok rahat geçiyor gebeliğim bı aydır gıtmıyorum doktora burdan bı sızlere sormak istedim
Sevvl Efeoglum54 kuzum ikiz için bir ay çok fazla yanı ben 2 haftada bir gıdıyordum doktorum öyle dıyordu 30 dan sonra her hafta geleceksın dedş
Efeoglum54 Hnd3535 düşük olarak kanama galan olarak bi problemım yok ikiz olduğu için insan yerınden kalkamıyor bırbucuk yaşında oğlumda var
Sevvl Efeoglum54 ilginç kuzum benımkı her hafta gel zaten ücretsiz hakkın var en azından suyuna kan akışına eahım ağzına bakarız diyordu