ahsenka Devlet hastanesine geldim düşük orta yüksek yorum yapmadı . Fenal DNA dan bahsetti . Sizin sonucunuza göre bu sonuç nasıldır. Endişelenmeli miyim
Newmommyy ahsenka gayet düşük risk çıkmış ondan bir şey dememiştir. Fetal dna içiniz rahat etsin diyorsanız yaptırabilirsiniz ama biraz tuzlu:) benim ikili de düşük risk çıkınca gerek yok dedi. 3’lü 4’lü bile istemedi direkt detaylıya gireceğim cuma günü :)
Temmuzmucizesi26 ahsenka eskişehirdeyseniz Osmangazi tıp fakültesinde ücretsiz fetal dna yapılıyor bilginize
sacmalamakizim ahsenka Benim riskim yüksekti, 250/1 gibi bir şeydi, çok şükür detaylı ultrason oldum, bir sorun olmadı kızım sağlıklı doğdu, sizin riskiniz düşük ondan bir şey dememiştir.
Tugce889 ahsenka benim kızım 1/565 çıktı. 17 aylık gelişimi çok iyi. 6576 da 1 oran çok düşük bir oran. Kesinlik istiyorsanız fetal dna yaptırabilirsiniz tabiki..
ahsenka Newmommyy doktor bana riskiniz düşük demedi . Size kalmış oran dedi . Bunu anlamadım ne demek istediğini . Sizin oran kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz
Newmommyy ahsenka tam oranımı hatırlamıyorum ama düşük riskti. Doktorunuz sizi fetal dna ya yönlendirmek için böyle demiş olabilir. Oran size kalmış bir cevap değil çünkü. Düşük bir risk çıkmış fakat içiniz rahat etsin diyorsanız fetal dna yaptırın diyebilirdi böyle demesi ilginç geldi. Oran bana kalmış bir şey ise sen niye doktorsun derdim :D
ahsenka Temmuzmucizesi26 evet Eskişehir’de yaşıyorum ama değerim düşük riskse gitmek istemiyorum açıkçası
Temmuzmucizesi26 ahsenka benim değerim de düşük riskti ama yine de yaptırdım ücretsiz nasıl olsa aklımda soru işaretleri kalsın istemedim tabiki yine sizin tercihiniz
ahsenka Temmuzmucizesi26 tamam çok teşekkür ederim sizin kaç haftalık hangi hastane doktora gidiyorsunuz
Temmuzmucizesi26 ahsenka 20 haftalık oldum ben şehir hastanesinde tuğba hanıma gidiyorum siz hangi doktor takiplisiniz
Esrahmet ahsenka bunlara pek takılma bence 1. Ve 2. Düşük risk çıktı benim 4. Tarama testimde orta risk down sendromu yüksek riskte açık bfida spina hastalığı çıktı . O günden sonra hamileligimi nasıl geçirdim bı ben bı Allah biliyor kimi aldır o hastalık çok riskli yapamazsın dedi ama kıyamadım sonuç kızım 5 aylık oldu ve şuan yanımda ablasiyla oynuyor çok şükür aagliklida🙂