Temmuzmucizesi26 ahsenka benim değerim de düşük riskti ama yine de yaptırdım ücretsiz nasıl olsa aklımda soru işaretleri kalsın istemedim tabiki yine sizin tercihiniz
ahsenka Temmuzmucizesi26 tamam çok teşekkür ederim sizin kaç haftalık hangi hastane doktora gidiyorsunuz
sacmalamakizim ahsenka Benim riskim yüksekti, 250/1 gibi bir şeydi, çok şükür detaylı ultrason oldum, bir sorun olmadı kızım sağlıklı doğdu, sizin riskiniz düşük ondan bir şey dememiştir.
Tugce889 ahsenka benim kızım 1/565 çıktı. 17 aylık gelişimi çok iyi. 6576 da 1 oran çok düşük bir oran. Kesinlik istiyorsanız fetal dna yaptırabilirsiniz tabiki..
Temmuzmucizesi26 ahsenka 20 haftalık oldum ben şehir hastanesinde tuğba hanıma gidiyorum siz hangi doktor takiplisiniz
Esrahmet ahsenka bunlara pek takılma bence 1. Ve 2. Düşük risk çıktı benim 4. Tarama testimde orta risk down sendromu yüksek riskte açık bfida spina hastalığı çıktı . O günden sonra hamileligimi nasıl geçirdim bı ben bı Allah biliyor kimi aldır o hastalık çok riskli yapamazsın dedi ama kıyamadım sonuç kızım 5 aylık oldu ve şuan yanımda ablasiyla oynuyor çok şükür aagliklida🙂
ahsenka Temmuzmucizesi26 sizin ikili testinize yorum yaptı mı düşük yada yüksek diye. Sevgi güleç e gidiyorum 13 haftalığım. Detaylı nerede yaptıracaksınız
ahsenka Temmuzmucizesi26 düşük çıktı diye söylemiştiniz . Yorum yaptı o zaman bu doktor neden böyle yaptı o zaman anlam veremedim
Temmuzmucizesi26 ahsenka detaylıya tam bugün girdim şehir hastanesinde mehmet hocaya yaptırdım yarım saate yakın ilgilendi memnunda kaldım. Ayrı birde Alper hocada düşünüyorum. Birde detaylı için ben 2 ay önceden randevu almıştım sizin haftanızdayken sizde devlet düşünüyorsanız önceden alın bence
Temmuzmucizesi26 ahsenka tabiki yorum yaptı yorum yapmasa neden test yaptırıp sonuç göstermeye gidiyim yaptır diye istesin ki sizin doktorda var tuhaflık zaten ben bi kere ona gitmiştim memnun kalmadım değiştirdim ilgilenmedi öğleden sonra yokum dedi ve ilk gebeliğimi öğrenmeye gittiğimde bu tavırla karşılaştım çok üzüldüm tuğba hanımı tavsiye ederim çok ilgili benden her ay kan alıyor ufacık bir pürüz görse dahiliyeye sevk ediyor ben çok memnunum çok sevecen. Benim değerim 1/10000 çıkmıştı değerlerin gayet iyi tamam dedi
Temmuzmucizesi26 ahsenka sabah 10 da kontrol edin açılıyor biraz zor bulunuyor ama iyice takip etmek gerek rica ederim
Dildade ahsenka yani sonuç değeri hakkında bir bilgim yok hani düşük yüksek bir şey diyemem yanlış yönlendirmek de istemem ilk kızım da ikili testim yüksek çıkmıştı o zamana göre güzel bir ücret karşılığında fetal dna yaptırmıştık onda da %99 temiz çıkmıştı sadece bir kan veriyorsunuz başka bir işlem yapılmıyor. Ama biraz ücreti pahalı maalesef