Hilalalara 22+3 günlük hamileyim ve göğüsümden sıvı geliyo süt mü başka birşey mi bilmiyorum ama normal mi bide ilk gelen süt bebek için çok faydalıymış eğer bu gelen süt ise çok üzülürüm yani Bebeğim için faydalı olacak o ilk süt ise çok üzülürüm ☹️☹️
Esra7261 Hilalalara bu uygulamanın blog kısmına hamilelik ile ilgili bir çok makale geliyor okumuş olsaydınız şu an tedirgin olmazsınız
Zeliha66 Hilalalara cok normal canim hormonlardan kaynaklanan bisey ve sütün geliyo sakın sıkma elleme. Tabi kafana takiliyosa doktoruna sor. Ama sıkıp uyarma gögüslerini
Merve123a Hilalalara cnm vucut meme ucunu koruyan kremsi. Bi sivi salgiliyır normal bu hatta iyii bişey. Nende 22 hactadayım bendede oluyor merak etme süt deill
tomurcukannesi Hilalalara benimde 23. Haftda başladı gelmeye doğuma kadar geldi 😄 doğuruncada hemen sütüm geldi. O sıvı göğüslerinin süt üretimine hazır olduğunı gösterir doğurduğun gibi sütün gelicek inş☺️
Sena123 Merhaba, bende 20+4 gunlugum. Ayni sey bu hafta benimde basima geldi ve bugun doktor kontrolum vardi doktoruma sordum normalmi diye. Normal dedi, bazen gebelik doneminde olabiliyormus, merak edilecek bir sey yokmus ☺️
Hilalalara Melike4242 beni endişelendiren ilk süt bebek için çok çok faydalı olması bu gelen eğer bebek için faydalı olan süt ise diye düşünüyorum
Sena123 Hilalalara Yok canim telaslanacak bir sey yokmus hic merak etme, sen yine de sorarsin doktoruna, ama gayet normalmis ☺️
Esra03 Hilalalara canım o sıvı başka bi şey süt değil asıl sen doğum yaptıkran sonra sapsarı koyu şeklinde gelecek asıl ilk süt o onu vericeksin inş. Hiç korkma ☺☺
tomurcukannesi Hilalalara o gelen şey sıvı sadece. İlk süt dediğimz şey kolostrum. O daha sarı ve yoğun kıvamlı ancak doğumdan sonra gelir o☺️
Zeynepceylann 20 haftalık hamileyken benden de sıvı geldi ama rengi sürekli değişik geldi. Kitle olusmus ama kötü huylu değilmiş. Rengini takip edip ona göre bi genel cerrahine görünün riske atmayın bence
Hilalalara Zeynepceylann şeffaf ama sanki hafif yapışkanımsı bi sıvı Cuma günü inşallah Allah’dan bi aksilik olmazsa kontrollüm var o zaman sorarım
Zeynepceylann Hilalalara sorun kesinlikle benım basıma geldi doktoruma sordum cok önemli dedi rengini kesin takip etmeni öneririm sana
Esra03 Hilalalara rahatladysan ne mutlu bana ama doğumdan sonra ilk sütünü hiç boşa harcamadan hemen bebeğine ver kimseyi dinleme ebeler gelir zaten yardım ederler sana 😍🤗
Hilalalara Zeynepceylann yazdım canım bunu aklımın bi kenarına takip edicem umarım kötü birşey yokturdur😓