RRabia000 Bugün gece inanlimaz kasik agrim ve baya aşağı tarafa baskı vardı ama şu an pek yok sadece biraz bel ağrısı sizce hastaneye gitmeli miyim
Zehraumut RRabia000 gece bende aynıydım kuzum gitmedim hala bel ağrım var kasıklara da vuruyor ve hatta aşağıda baskı çok bence özele gidiyorsan boşuna para verme devlete gidiyorsan git
filizmom RRabia000 ben şu an 22deyim 22. Hafta öyle olmuştu tam da muayene günümde. Meğer ters duruyormuş ayakları aşağıdaymış ondan öyle baskı olmuş. Belki sizde de pozisyon ile ilgilidir.
RRabia000 Sule0927 35 . Hafta daha erken gibi aslında ama hala hafiften sancı vuruyo kasıklarıma şu anki için değil ama dün geceki çok siddetliydi içime şüphe düşüyor napsam bilemedim
Melike_4949 RRabia000 normal bence benim 35 haftadan beri baskı yapıyor kitleniyor birden hareket edemiyorum kaç kere nst ultrasona girdim sıfır sancı
RRabia000 Aygy bende kararsızım ama hafiften vurmasi geçmezse gitmeyi düşünüyorum sanki yine de kararsızım
Aygy RRabia000 aslında en doğrusu gidip içimizin rahat etmesi ama ben korkuyorum alttan muayene eder diye daha onun için çok erken
RRabia000 Zehraumut özele gidiyorum ama 10 gün içinde ücretsiz gidilebiliyo ya sorun olmaz onun icin ama siz kaç haftalıksiniz ve gitmeyi düşünüyo musunuz
Zehraumut RRabia000 ben yorumlara bakarken gördüm de 35 hafta erken git hemen bekleme bence ben 39+1 artık benim için normal de sen git bekleme
RRabia000 Zehraumut bide sezeryan olması lazım doğumun oda beni korkutuyor normal doğum farketmeden başlarsa falan diyw