Mervesrsy eceminannesiyim evet bana da oluyor neden olduğunu anlamadım doktoruma soracağım sizi de bilgilendiririm ama bebek büyüyor diğer organlara baskı yapıyor ondan da olabilir
eceminannesiyim Mervesrsy inşallah iyilerdir 🌸🌸 bende yarın nst gireceğim kasilmalarim için size bilgi veririm sancı sıklığına bakılacak
Mervesrsy eceminannesiyim oyyy maşallah benim de bir ara çok hareketliydi ama genel olarak uyuyor bu aralar ara ara ben burdayım anne diyor o kadar çok hareketli değil sanırım :) ya da 30 dan sonra başlayacak diyorum tüm hareketlenmesi :))
Cucu_01 MasalAlparslanMom kız benim gündüz az akşam bir.şişiyor karnım anlamadım dümdüz değilim tabi var ama fazla almadkm🤦♀️
Cucu_01 MasalAlparslanMom yaa çok güzel 😆🤩🤩 hareketler nasıl benimki bazen durgun ya çok nadir kımıldıyor gğn içinde normal midir
fayting Hellogggg Biz de 29 martta görünüyor doğum. Dün belim baya ağrıdı uyumakta güçlük çektim ama düzenli değil ağrılarım 1-2 gün iyiyim 2-3 gün kötü 🥲. Olsun bakalım. Umarım vakitlice doğururum.
MasalAlparslanMom Cucu_01 gündüz de hareketli,ama gece fokur fokur sanki karnım kabariyoo inişli çıkışlı 🤣
Bebisbg34 ceydadurmus tahmını 13 18 martt gözüküyor ama 27+6 karnımda öyle cokkk cıkmamış normal ama hareketlerde bi var bi yok düzensiz normalmidir ki 🤦🏼♀️
Cucu_01 MasalAlparslanMom benimde bazen öyle hareketli ki uyku unutuyorum ama bugğn sakin de korltum biraz 😔🌸
Fundahp 26+0 bugün tam , benim kızçede çok hareketli teyzeleri 😍 Ben size bir şey danışmak istiyordum , kışlık battaniye almalı mıyız Mart bebeleri için sizce . 27 Mart gözüküyor doğum gününde gelirse .
Mervesrsy Fundahp yorgan bile aldı ananesi 😂😂😂 ben aldım yani ne olur ne olmaz evde zaten kullanılmaz ama kalın ince battaniyeler hep aldım bir de ilk çocuk
Mervesrsy eceminannesiyim ay hadi bakalım inşallah sancılarınız mı oluyor erkek değil mi nst için 30 dan sonra bakılıyor diye biliyordum :)
eceminannesiyim Mervesrsy kasılma oluyir bebek sertleşiyor ama hastaneye giderken oldu ama.nst de olmadı yani sancım çıkmadı hemşirelere de dedim hatta
Bsraacelik 28 +4 mart başı gözüküyor doğum gündüz birşey anlamıyorum ama gece pertim bacaklarım çok ağrıyor magnezyumla ayakta duruyorum birde sabaha kadar sürekli tuvalete kalkıyorum bebiş dönmemiş ayaklarıyla baskı yapıyor birde 2. Gebelik olunca kızımın peşinde koşturmaktan günler hızlı geçiyor
Fundahp @“Mervesrsy” dışarıda lazım olur diye düşünüyorum bir kalın battaniye alayım bende o zaman . İlk çocukta öyle oluyor 💗Sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Mervesrsy Fundahp amin inşallah ya aynen alın yine bir iki parça zararı olmaz sonuçta kenarda dursun 😂
Minaeyll ceydadurmus 26+2 haftaligiz bizde. ikinci gebeligim cok hareketli bir bebek. tekmeleri resmen vajinada hissediyorum alttan cikacak hissi veriyor. Birde bazen toplanıyor gibi hissediyorum ayakta olduğumda
ruveyda123 eceminannesiyim magnezyum kullanıyor musunuz o rahim kasılması oluyor ben 26+3 üm bir haftadır bende de başladı magnezyum ve progestan kullanıyorum
eceminannesiyim ruveyda123 evet magnezyum kullanıyorum akşamları alıyorum sadece ama.dokturumq söyleyeceğim çok fazla oluyor
FatSon9993 ceydadurmus 28 haftalık olduk sırt ağrısı ve mide yanmaları aldı başını gidiyor artık oturduğum yerden kalkamıyorum 😞