Esragok-k1 Mira1604 amin canım inşallah bende yaptırmayacaktım ama o kandaki orta risk deyince doğum anında başka doktorlrın girmeside gerekeblrmş anne içinde risk dediler eşim ondan yaptıralım dedi şuan kaç haftalıksın?
Mira1604 Esragok-k1 hayırlısı cnm inşallah sağsalim nasip olur hepimize Dr bana öyle demedi inşallah 3 lü 4 lüler temiz çıkar bundan sonraki ultrason larımızda inşallah temiz çıkar 🤲 Allah on izniyle 🤲
Esragok-k1 Mira1604 aminyo sentez banada gerek yok dedi o ultrason da sorun olursa yapılıyormuş zaten
Esragok-k1 Mira1604 13+1 kuzum yakınız inşallah güzel şeyler olur Allah büyük 🤲🏻🩷 Ya benim ultrasonda nazal kemik var dedi bu ikili taramada nazal bone bilinmiyor yazıo anlamadım
Esragok-k1 Mira1604 haber vereceğim canım 💗 ben şeye takıldım ultrason da nazal kemik var yazıyor mesela 2 li taramada nazal bone bilinmiyor yazıyor anlamadım gitti
Mira1604 Esragok-k1 gözünaydın canım Allah sağlıkla hayırlısıylada kucağına almayı kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🤲 cinsiyeti neydi bebişin
Esragok-k1 Mira1604 amin canım cümlemize inşallah 🤲🏻💜 Doktor 12 haftada erkeğe benziyor demişti fetal dna da bize demediler cinsiyeti doktora demişler yasakmış 16 haftada kontrole gitcem 😅