Tazeanne2641 Çatı muanesi oldum normal için müsait ama açılma yok yarında olmazsa sezaryan olucam açılma olması için ne yapabilirim dogum başlasın artım🤗
Drkmls Tazeanne2641 38 daha erken değilmi neden hemen sezeryan diyosun. Bende 38 im ama bekleyeceğim ne zaman olursa.
Esra03 Tazeanne2641 hamam canım hamama git yüzde yüz garantili bir afyonlu olarak söylemezsem olmazdı 😎
Sedayznn Esra03 hamam tehilikeli enfeksiyon kaparsınız ayrıca çok sıcak olduğu için bebek kakasını yapabilir çok riskli Tazeanne2641
Slndnz Tazeanne2641 Hamam tehlikeli olabilir yüksek sıcaklığa maruz kalınca bu haftalardaki bebeklerde kakasını yeme durumu oluşturabiliyormuş. Bence son haftalarda bu riske girmeyin.
Sevdeenurr Tazeanne2641 benımde acılmam yoktu hergün gidiyorum catı muanesiyle notmal doguma hazırlıo doktorum
tomurcukannesi Tazeanne2641 valla 6 hafta hurma yedim sürekli merdiven kullandım 38. Haftada 1.5 cm di. 40+5 te /sancm geldi hala 1.5 di. 36 saat sonra 10 cm oldu... bence açılman hızlı olsun dye yürüyüş yapmalısın
Tazeanne2641 Minikus ben hurma yemeye 32 de bailamıştım günde 3 tane son zamanlarda 6 yedim ama tık yok