Ayseeegull Nazlimom benimde ablamda ve 2-3 arkadaşımda hover var. Bende inşallah ocaktan sonra hover alacağım
M198935 Ayseeegull bazı yorumlar da nemli bırakıyor demiş sanırım kullanım hatası oluyor yoksa çok kişi memnun gözüküyor
Rabiss34 Ben Altus aldım 3 ay önce insanlar abartıyo mu diyodum abartmıyolarmış 😂 özellikle bu soğuk havalarda gece çamaşır yıkasam bile atıyorum kurutmaya sonra direk dolaba askıya Benimki 9 kilo kot programı ve dolap kuruluğu pamuklu programında cok iyi kurutuyo benimkinin fiyatı diğerlerine göre baya uygundu düşünen varsa alın derim ben 11.900 tl ye almıştım kasımda
Kbrnrmrt Benim Vestel ve memnunum. Kurutma makinesi genel olarak çamaşır solmasını, yıpranmasını hızlandırıyor. Markayla alakası yok en iyisi için de geçerli. Ben hassas programda kurutma yapıyorum sürekli çekme yapmıyor.
blovec Nazlimom lg kullanıyorum 1 yıldır aşırı memnunum aldığımızda da piyasaya göre daha pahalıydı ama hiç sorun yaşamadım çok güzel kurutuyor değer bence
Kelebek1_ Nazlimom Grundig aldık Arçelik’in markası ilk ay 100₺ falandı faturaya yansıması şöyle söyleyeyim bence çoğu marka aynı işi görür programı doğru kullanırsan çekme falan yapmaz çamaşırlar çekşyor va diyeni de anlamıyorum ayrı ayrı programı var yani normale göre daha az makine açıyorsun zaten kuruma işi ortadan kalkınca öyle sürekli yıkayayım kurumayacak falan derdi yok evin tozu tamamen bitti resmen kızım da alerji vardı kurutma geldi geleli tıkanmıyor
yenidenanne34 Edaerdem5203 ben daha yeni gdh 92 pks modelini aldim pazartesi günü kurulumu yapılacak henüz kullanmadim yani 🙂 en cok hangi programlari kullaniyorsunuz bu konusa servis bize bilgilendirme yapiyor mu ?
alynozds Bende bebek için özellikle daha yeni aldım haftası bile dolmadı Altus bizimkisi 9 kgluk ilk attığımda çoraplarımı çektirdi ama sanırım kumaşla ilgili bir durum bütün kıyafetleri çektirmedi yani günlük modu vardı 1.15 saatlik gayet kurumuş çıkardı kırıştırma da yapmadı memnun kaldım ama şuan tam olarak neyi çektirip çektirmeyeceğini bilemiyorum bebek kıyafetlerini falan hep deneyerek görücem artık 😀
erikarpuz altus kullanıyorum pazartesi gününden beri evdeki her şeyi yıkadım sanırım sırf o tüyü tozu görebilmek için 😂 çok memnun kaldım
Eminekorkszkdl Eyvz Eyvz bende seri 4 kullanıyorum gayet memnunum , çekme vs hiçbirşey olmadı herşeyi atıyorum