Minedy Sudenaz0105 bilmediğim için soruyorum, Almanya’da nasıl oluyor kanı neden veremiyorsunuz ne olması gerekiyor?
Sudenaz0105 Minedy yani varsa vardır ayağındalat ultrasonda bişey göremeyecekler durumdaysa bakmazlar kimyasal olacaksa olacak düşecekse düşecek uğraşmazlar kan al takip et takip etsek nolcak kimyasalsa gibilerinden
Sosin26 Sudenaz0105 bende gördüm sanki bende Almanya’da yaşıyorum veremedim kan kaç gün kaldı adetiniz
Sosin26 Sudenaz0105 bende yaptım silik çıktı kadın doğuma gitim idrar testi yaptılar dediler silik ama daha erken bir hafta sonra termin verdiler gittim hamilesin dediler inşallah Seninde var canım
Sudenaz0105 Nurklcc maşallah çıktı mı yumurtlama net yakaladın mı çünkü 10 gün varsa adetine yumurtlamanın 4. Günü oluyo biraz imkansız canm
Sudenaz0105 Sosin26 6-7 haftalık olana kadar birşey yapmayacam bekleyecem 6 haftalık düşük yaptım iki ay önce🥺
Sudenaz0105 Kızlar bugün hemen biraz daha belirginleşti gözle her açıdan görüyorum 🥰 https://mutluresim.com/images/2023/12/21/n7kXTq.jpg%0A