Sudenaz0105 Kızlar, yumurtlamamı net yakaladım üstünden 9 gün geçti. Test yaptm biliyorum erken ama sabredemedim karnımda diğer gebeliğimde ki gibi batmalarım var. Adet olacağım zaman olmuyor o batmalar. Sizcee?🥺♥️♥️
zumruduanka07 Sudenaz0105 bence erken yapmışsınız benim ilişkiden 9 gün sonraki kan testimde bile çıkmamıştı birkaç gün daha bekleyin inşallah görürsünüz pozitifi🤲🏼
Gokturkk Sudenaz0105 bende kasıklarımda batmalarla öğrendim hamileliği, bi kaç gün sonra tekrarla inşallah çizgi net belli olur🤗
Sudenaz0105 zumruduanka07 evet ya yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenince dedim bi gün daha sabır yok bakam bi bu şekilde 🥹
Sosisligunlerr Rabhim gönlüne göre versin inşallah canım ben çizgi göremedim maalesef ama çok erken yapmışsın testi 🥰
Sudenaz0105 Gokturkk evet evet hele ki ani hareketlerde yatakta dönmelerde diğerinde de böyle anladım♥️
Sudenaz0105 ffckizannesi canım almanyada yaşıyorum kan verilmiyor yarına koyulaşır az da olsa daha belirginleşir🥰
Sudenaz0105 edasontr almanyada yaşıyorum canım öyle hemen kan verme olayı yok burda malesef ama ben hissediyorum var he düşük olur yine bilemem o allahın işi 🥺🥺 ovulasyon testim de pik yapmış gebelikte öyle oluyor♥️
edasontr Sudenaz0105 evet gebelikte koyu olur ovulasyon hayırlısı olsun saglıcakla gelsnde onsmli olan o 🥰🙏
Minedy Sudenaz0105 bilmediğim için soruyorum, Almanya’da nasıl oluyor kanı neden veremiyorsunuz ne olması gerekiyor?
Sosin26 Sudenaz0105 bende gördüm sanki bende Almanya’da yaşıyorum veremedim kan kaç gün kaldı adetiniz
rumoss_ sizin kaç günden sonra çıktı benim beraberlikten 16 gün geçti 2 gün once test yaptım çıkmadı batmalarım bel ağrım ve göğüs ağrım var