Ttttttttttttt Ne yemeliyim kızlar geçen vişne suyu çikolata yemiştim resmen uyuyordu hiç etki etmemişti 😃
Ozgekckm Ttttttttttttt benim saat 9daydi randevum güzel bir kahvaltı edip üstüne türk kahvesi icip gitmiştim doktor muayne ederken her elindeki cihazı her tuttuğu yere tekme geliyordu 😂😂
Hilal2901 Ttttttttttttt bebişin gün içinde ne zaman haraketli bilirsin randevunu o zamana al 😂 ben de sabah 10 a almıstım doktor demisti öğlene kadar uyuyor musun evet dedim belli çocuk daha uyanmamıs bilsek öğlene verirdik randevunu demisti😂
Bal34 Ttttttttttttt ben dün detaylı ultrasona girdim.girmeden önce sikolaralı açma bide mevye suyu içtim maşallah baya hareketliydi😄
Ttttttttttttt Smyye0303 22 haftalık daha o kadar hareket hissedemiyorum arada Bi kaç günde bir bişeyler hissediyorum 😃
Aybarssmom_ Ay benim bebeğim hastaneye gittiğimi anlamış gibi hiç hareket etmiyordu evden çıkmadan son ana kadar birşeyler yiyip hastaneye yaklaşınca da çikolata yerdim öyle biraz birşeyler oluyor işte 😅
Smyye0303 Ttttttttttttt yaa daha minnak 30dan sonra kocaman oluyor karnın bebekte benim şuan 34+3 haftalık geçen hafta gitmiştim 33de hiç durmadi 😅
Ttttttttttttt Hilal2901 😂😂 bnde öğlene kadar uyurum hep çok fazla hareket hissetmiyorum zaten daha yeni yeni o da her zaman olmuyor olursa da böyle ikindin akşam felan
Ttttttttttttt Smyye0303 hiç hamile değil gibiyim göbeğim kilo göbeği gibi ben söylemesem kimse anlamıyor hamile olduğumu 😃
MorKelebek54 Ttttttttttttt turk kahvesi ic gitmeden once, giderken de biraz esinle tartis 😂 ben giderken sinirliydim cok baktik ki benek mubarek cok hareketli 😂 tabi stres benegi de etkiledigi icin yarim saatlik sinir bence cok da zarar vermez bebise bi deneyin ☺️
Smyye0303 Ttttttttttttt şuan dua et göbeğin yok çıkınca bel ağrısı sırt ağrıları eşlik ediyo😅kız bu insanlar bı acayip bende çok zayfiim hiç hamile gibi değilsin dedi durdular 7ayda çıktı gobegim iyice şimdi hamile olduğun belli olmuş dediler 😒
Ttttttttttttt Smyye0303 kıyafette sıkıntı oluyor göbek çok çıktığı zaman şuan rahatım aslında bakalım nasıl olacak 😃