Msydn6 Holamerf benim arkadaşım 3 ay evvel doğum yaptı sezaryenn oldu çok memnun kalmıştı ..2.5 sene öncede ben sezaryen olmuştum bende memnundum şuan yine orda takipliyim
Gaye_zeliha Holamerf b3nde orada doğum yapmak istiyorum birinciyi ozelde yaptım ama şimdi güç yetmiyor diğer devlet hastanelerinde co kotu davranıyor insana
Jasminegms Holamerf Ben o hastaneyi hiç önermiyorum yanlış ameliyatla dayımı kaybettim. Ve hiç iyi yorumlar duymadım korkutmak istemem sizi ama ben Türkiyede en son o hastaneyi düşünürüm o yaşadığımız olaydan sonra
Msydn6 snyulk olanakları derken yani ben birçok yönden memnun kaldım hiçbir sıkıntı ve sorun yaşamadım ne yalan söyleyeyim sadece ziyaretçi yasak ben pandemide doğum yapmıştım en son o zamanlar öyleydi ama şimdide aynı diyorlar kaldırmamışlar bir refakatçi oluyor babaya da doğum yapıp odaya çıkınca bebeği görmek için 15 dakika izin veriyorlar
Rabia_dgn Kuzenim orda 3. Sezeryan olarak doğum yaptı. aşırı memnun. Tek sıkıntısı ziyaret saati yarım saat ve yanında tek bir kişi kalıyor. O hem annesini hemde doğal olarak eşini istiyordu ama olmadı maalesef. İlgi, temizlik vs yönünden memnundu canım
Holamerf Kukulikukuli12 nasıl geçti normal doğumunuzz bizim de şu an normal ilerliyor dikişiniz çok mu asistanlar doğumu yaptırıyor diyorlar doğru mu
yeniannna34 Holamerf hayır doğumu doktor kendi odanızda yaptırıyor asistanda bır iki tane oluyor tabiki yanında ama gayet iyi bende 2021 ekimde doğum yaptım gayet memnun kaldım herşeyden
Kukulikukuli12 Holamerf 2021 de cok memnun kaldım ilk dogumumdu. Yatısı 41.hafyada verdiler sancı acılma su gelişi olmadıgı için miyad dolumundan yattım ben ve suni sancı verildi. Yatıs yaptıgım oda tek kişilik dogum karı refakatcı yanımda. Doktor asistan 2 saatte bir muayeneye geliyordu refakatcı yı kapıya cıkartıyorlar muayene bitince geri içeri geliyor. Birde refakatcı dogumda cıkartılıyor. İlk dogum oldugu için kıızm 3700 54 cm dogdu kesi atıldı dikiş vardı normal olarak ama 2 3 dikişlik yeri görmemişler 5 saat sonra farkedildi muayene de ve uyuşturmadan diktirle benım için sadece o an cok kötüydü. İğne girişinde bişey yok ama düğüm atılırken alt taraf aşırı canım yandı benım. Dogum kolay gecmişti cokda yardımcı oldular.Servis katına gecince 2 kişilik odadaydık ama odalar büyük sorun olmadı ve ozman oandemiydi asla ziyaretci kabul ediliyordu. 2023 18 aralıkda. Yine 2.kızım 41.hafta da miyad aşımından yatışım yapıldı. 3 cm acıklık vardı yine suni sancı verildi ama 15 20 dk da bir sancı arrttırıldı. Bu sefer sancıları daha kolay karsıladım. 11.15 de sancı verildi 16. 35 de dogum yaptım 4130 gr 55 cm kız bebek 🤭 bu sefer kesi atılmadı alt kısım ve üst kısımda hafif yırtık olmus 4 dikiş atıldı. Doktor gelene kadar dogum yaptım ben asistan stajyerler 1 tane eebe vardı dogum anında. Birde benım plasenta içimden ayrılmadı bu sefer kanama durmadı 1.5 saat ona ugrastılar doktoru cagırdılar o baktı falan yine bende dogum sonrası travma oldu yani. Dogum anım kolaydı. Ama o 1.5 saat aglama krizine giridm 4 kişi benı teselli ediyor dogumda zorlanmadın neden bu kadar tepki veriyorsun falan ama o an benım için kötüydü. Sonra ki muayene de 2 dikişlik yer farkedildi yine alt kısımdaki. Ona doktor geldi yine uyuşturmadan dikti ama ben nasıl yalvarıyorum acıtmasın dokunmayın artık hep böyle yapıyorsunuz bende travma kaldı sinirlerim bozuldu diye 🤣😄 doktor benı ikna ediyor bişey yapmıcam anlamı alsın söz elim hafif falan onda da sadece düğüm anlarını hissettim Allah var hepsi iyi davrandı o benım anlarımda bile kimse gık demedi o aldar kişi vardı hiç biri sesini cıkarmadı. Bebeğimi yanıma getirdi bak annesi kızından teselli al falan diye. Sonra servis katına cıktık bütün kontrol bitince. Bu sefer tek kişilik odada kaldım şansa. 26 saat sonra cıkışım yapıldı. Ziyaret saatleri sabah 10 dan akşam 22.00 ye kadar 30 dk olacak sekilde ama biz güvenlik cıkın diyene kadar göndermedik gelenleri. 🤭😄 Bu sekilde gecti 2 dogumumda. Bu sefer doktordan cok asistan ve stajyerler var bu dogru.
annemsii Kukulikukuli12 çok geçmiş olsun canım benşmde haftam doldu 40+2 ılucaz yarın 41 e kadar bekliycez hayırlısı olsun inşallah
Egyildizz Kukulikukuli12 normal doğumdan korktum siz böyle anlatınca keşke bu kadar ayrıntı vermeseniz herkesin bünyesi farklı sonuçta of korktum iyice
annemsii Kukulikukuli12 birşey sorucam bu bu sancı odalarında dul ve vs varmı sancıları faha rahat karşılayabilmek için sıcak duş lmaya izin verirler mi? Ve sizi neden okada tuzun süre tuttular hastanede
Mhtpclk Şuanda içim çok rahatladı bi özel hastahaneye gidiyordum inanın bi güzel söz duymadım nerde kötü var onu ihtimal söylüyo daha 5 hastalığım korku saldı iyice içime