babyme_ay Sezeryanımı olacağım. İlkinde hiç baş ağrısı yaşamadım sadece birkaç gün omzum çok ağrımıştı sonra geçmişti. Şimdi spinal istiyorum ama migrenim olduğu için korkuyorum. Spianlde gerçekten hep baş ağrısı oluyor mu? Migreni olana anestezi doktorları spinal öneriyorlar mı yine de?
likesah babyme_ay ben oldum 3 gun once. Hormonal migrenim var. Cogu regl doneminde atak yasarim. Sezaryen sonrasi cok bas agrisi problemi yasamadim. Kahve icmeye dikkat ediyorum. Bazen agri basliyor ama kahve ve ilacla kesiliyor.
asell13 babyme_ay iğne yapılırken milim kıpırdamaman yeterli bel ve baş ağrısı yaşamazsın doğumdan sonra sürekli kahve içtim baş ağrısıda çekmedim çok şükür
babyme_ay likesah teşekkürler doğumdan sonra sıvı alımı başladığında direk kahve içmeye başladınız mı?
babyme_ay ikibaloglanannesi teşekkür ederim içim rahatladı ya. Ben de spinal istiyorum inşallah benim de ağrım olmaz
ikibaloglanannesi babyme_ay yanınızda Nescafe ve bitter çikolata götürün💓 Sağlıkla kucağıniza alın inşallah
likesah babyme_ay evet basladim sudan sonra hemen sade kahve ictim. Zaten su saatte kahve icebilirsin diyerek bilgi verdiler hastanede.
zeyykcr Bende de migren var spinal oldum ama hiç baş ağrım olmadı çok şükür bi kaç gün sonra e bebekli hayat ve uykusuzluk ağrıtabiliyor ama bilginize😂🥰