m_ergin iki katı var ilk kata koyunca anne yanı oluyor anne yanını açmak için yan taraf sıfır iniyor diğer markalardada böyle ilk bebeğime farklı marka kullanmıştım ondan biliyorum içine yatak konmadan kullanılacak bir ürün değil içindeki yatak ne çok sert be çok yumuşak yeni doğan için ideal bence sallanma olayını bebek doğmadığı için deneyimleme şansım olmadı bide araştırıken dikkat ettiğim şey alt kademede yan tarafta pencere olması bazı markalarda bu mevcut değil bebek büyüse bile siz alıp koymak zorundasını ama pencere olursa bebeğiniz kendi inip çıka bilir en dikkat ettiğim şey kurulum tatile çıkmayı seven birisiyim bu tarz yataklarda kurtarıcı kurulumu çok kolay ve hafif hamile halinle bile kaldırsan sıkıntı olmaz bide bu tarz kumaşların temizlemesi kolay ıslak bezle sildinmi tamam ilk zamanlar kusma veya bez değiştime sırasında kazalar ola biliyordu ilki kumaştı temizliği zordu alt değiştirme ünitesi olması bir tartı benim için ilk gebeliğim zorunlu sezeryandı bir süre eğilmen sıkıntılıydı o yüzde masa üstünde değiştirmem gerekiyordu bundada sezeryan olursam benim için kolay olur 😊